A Siófoki Palacsintázó megőrizte a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója” címet 2015-ben is

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 09. 16. 10:40

A Vénusz Lángos Voks tavalyi balatoni különdíjasát senki nem tudta letaszítani idén sem a trónról. 2015-ben ugyanis ismételten a Siófoki Palacsintázó lett a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója”, melynek csapata továbbra is a Tihanyi Piac Placcon süti az immár kétszeres díjnyertes, kelt tésztás finomságot. A megtisztelő cím újbóli elnyerése mellett a lángosozó 500 liter Vénusz napraforgó-étolaj nyereményben is részesült.

Balatoni kulondijas 2015_2

A Vénusz Lángos Voks négy éves történelmében először fordult elő, hogy egy lángosozó egymást követő két évben is dobogós helyezést ért el a verseny során, és megvédte címét. A nyertes idén 837 vokssal érdemelte ki újra ezt a rangos kitüntetést, mely több mint 60 szavazattal haladta meg a tavalyi számot. Vajon minek köszönheti ezt a sikert a kétszeres különdíjas lángosozó?

„Úgy gondolom, hogy alapvetően két dolognak köszönhetjük azt, hogy immár második alkalommal is miénk lehet ez a megtisztelő cím és egyben hihetetlen elismerés. Egyrészt annak, hogy igyekszünk mindig azonos, magas minőségben készíteni a lángosainkat, másrészt pedig a széleskörű törzsvásárlói közönségünknek, akik már oly régóta megtisztelnek bennünket a bizalmukkal. A kínálatunkat is igyekszünk az ő igényeikhez és visszajelzéseikhez igazítani, azonban vitathatatlan, hogy a csülkös, illetve juhtúrós specialitásunk örvend évek óta a legnagyobb népszerűségnek. Talán ez a harmadik tényező, ami miatt második alkalommal is mellettünk tették le voksukat a vendégek” –nyilatkozta a nyertes, Sárközi Ágnes.

A kétszeres különdíjas lángost az érdeklődők kora tavasztól, egészen késő őszig minden szombaton a Tihanyi Piac Placcon kóstolhatják meg, ezen kívül számos Balaton környéki eseményen is megfordul a Siófoki Palacsintázó csapata.

A Vénusz Lángos Voks versenyen immár 679 lángosozót jelöltek – ezek közül 155-öt a Balaton környékéről – így bár a verseny véget ért, az applikációt továbbra is bárki felkeresheti, ha jó lángos lelőhely után kutat az ország bármely részén.

Kapcsolódó cikkeink