A Scuderia Toro Rosso pilótája nyitja meg a Forma-1-es képekből készült kiállítást

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 07. 27. 00:00

Július 28-án, 14.30-kor a Westend City Centerben, a Ferdinánd téren kerül sor az elmúlt 25 év során a Forma 1-es Magyar Nagydíjon készült 80 legemlékezetesebb képből összeállított fotókiállítás ünnepélyes megnyitójára.

A kiállítást a száguldó cirkusz hivatalos száguldó fotóriportere és egyben a képek készítője, John Townsend, valamint a Forma-1 legfiatalabb pilótája, Jaime Alguersuari (Scuderia Toro Rosso) nyitja majd meg, a moderátor Szujó Zoltán lesz.
Jaime Alguersuari 1990. március 23-án született Spanyolországban. 2008-ban a Brit Formula-3-ban minden idők legfiatalabb bajnokává avatták. Részt vett a Race of Champions gálán is, ahol Mark Webber volt a csapattársa. Mivel a Toro Rosso Formula–1-es istálló menesztette 2009-ben a francia Sebastien Bourdaist, Alguersuarinak megadatott a lehetőség, hogy bemutatkozzon a Magyar Nagydíjon. 19 évével és 125 napjával ő lett minden idők legfiatalabban debütáló F1-es pilótája.
John Townsend, brit úriember, immáron 30 éve a Forma-1 világbajnokság egyik hivatalos fotósa. Pályafutása során, 520 futamon vett részt, ahol több százezer fényképet készített. A jelenleg Magyarországon élő fotós képei közül 80 darab kerül kiállításra a Westend City Centerben július 28-án.    
A fotókiállítás után Jaime Alguersuari a Telenor üzletében (Széchenyi nagykörút, a fotókiállítással megegyező emelet) 15.00 órától dedikálja a Red Bull MOBILE készülékeket limitált létszámban.
Bővebb információ: www.redbull.hu & wwww.redbullmobile.hu 
Kapcsolódó cikkeink