A Rubedo Life Sciences-szel együttműködésben fejleszt anti-ageing megoldást a Beiersdorf
Több éves együttműködésbe kezd a Beiersdorf a Rubedo Life Sciences-szel, melynek során anti-ageing megoldást fejlesztenek a globális arcápolási piac számára.
Az együttműködés során a Beiersdorf a Rubedo sejtöregedési folyamatával kapcsolatos szaktudására épít – közölte a vállalat.
A partnerség a Rubedo kifejezetten a sejtek öregedését célzó kutatási programjaiból származó új vegyületeket fog vizsgálni.
Az öregedő sejtek [latin senescere = öregedni] az életkor előrehaladtával felhalmozódnak és gyulladást okoznak, ami hozzájárulhat az életkorral összefüggő bőrelváltozásokhoz és bőrbetegségekhez.
A szenolitikus és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező vegyületek a Rubedo helyi bőrgyógyászati programjából származnak majd – jegyezte meg a Beiersdorf.
Dr. Gitta Neufang, a Beiersdorf globális kutatás-fejlesztésért felelős senior alelnöke kifejtette: – A bőrápolás terén vezető innovátori pozícióra törve hatalmas potenciált látunk a bőrfiatalításhoz szükséges kiváló megoldások fejlesztését célzó, a sejtek öregedésének dinamikusan fejlődő kutatási területén.
A Beiersdorf befektetőként is csatlakozik a Rubedóhoz, ugyanis az Oscar & Paul Corporate Venture Capital Fundon keresztül részt vett a nemrégiben lezárult „A” sorozatú finanszírozási körben.
A vállalat közölte, hogy az együttműködés révén új mércét kíván felállítani az anti-ageing bőrápolás területén, és új megoldásokat kíván kifejleszteni az arcápolási szegmensben.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Valós gyártási problémát oldhatnak meg a hallgatók az Intersnack első mérnökversenyén
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Változó szokások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >TECHXPO 2025: Ismét Budapest ad otthont Közép-Európa legnagyobb innovációs és technológiai csúcstalálkozójának
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szálltunk rendelkezésükre! (1. rész)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe októberben, rekordközeli gabonakészletek várhatóak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szigorodnak az uniós előírások az élelmiszer-adalékanyagokra – új szabályok a tartósítószerek és édesítőszerek használatában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


