A Rossmanné az Év Boltja!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 04. 15. 11:22

A dinamikusan fejlődő Corvin negyedben nyitott bababarát Rossmann bizonyult a legjobb drogériának 2016-ban.

Rossmann_CorvinSetany1_s

Bár még egy éve sincs, hogy megnyitott a Rossmann Corvin sétányon található üzlete, máris elnyerte az Év Boltja 2016 címet a drogéria kategóriában. A bolttal, amely Budapest egyik legmeghatározóbb szórakoztató negyedének sétálóutcájában található, kifejezetten a környék – zömében fiatalokból álló – lakosságát célozta meg a lánc, szándékosan elkerülve a szomszédos bevásárlóközpont zsúfolt közegét.

Mind az üzlettér kialakítása, mind a választék meghatározása során külön tekintettel voltak a kisgyerekes családok igényeire: akadálymentesített, a babakocsis forgalomnak is megfelelő tágas folyósók, extra baba szortiment, sőt, játszósziget is várja őket.

Az összesen megközelítőleg 12 ezer terméket kínáló Rossmann drogériára egyébként is az jellemző, hogy itt mindig történik valami. A megszokott akciók mellett folyamatosan kiegészítő ajánlatokra és aktivitásokra számíthatnak a vásárlók.

„Nagy megtiszteltetés számunkra ez a díj, amelyre rendkívül büszkék vagyunk, hiszen megelőztük legnagyobb versenytásainkat is. Megerősít minket abban is, hogy jó úton haladunk a Rossmann átgondolt, új koncepciókat is megengedő folyamatos terjeszkedésével, a drogériáink kínálatának és üzlettereinek bővítésével, megújításával” – emelte ki Flórián László, a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink