A Rossmann újabb drogériát nyitott Budapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 08. 06. 11:24

Augusztus 6-án megnyitott Budapest XVII. kerületének első Rossmann drogériája. A nyitás alkalmából 3 napig tartó akciókkal és 10%-os végösszegi engedménnyel várják a vásárlókat. Az új üzlet kínálatába új exkluzív márkák is bekerültek.

Rossmann

A Rossmann új drogériája Rákosmentén 343 négyzetméter alapterülettel nyitotta meg kapuit. A megszokott kínálat mellett, 43 új, prémium kategóriájú márkák termékei is felkerültek a polcokra, így a vásárlók válogathatnak például a Dr. Organic, a Weleda, vagy a TIGI népszerű termékei közül is.

Az üzlet nyitása alkalmából augusztus 8-ig tartó extra kedvezményekkel és 10%-os végösszegi árengedménnyel kedveskedik vásárlóinak a Rossmann. Az új egységgel együtt a drogérialánc hazánkban összesen 186 bolttal rendelkezik, és közel 1300 embert foglalkoztat.

A boltok kialakítása során a Rossmann kiemelten figyel arra, hogy a kisgyermekesek számára is kényelmes legyen a bevásárlás. A polcok között extra széles helyet alakítottak ki, hogy babakocsival is könnyű legyen közlekedni.

A Rossmann új üzletének címe és nyitva tartása:

​1173 Budapest, Pesti út 2.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-19:00, Szo: 8:00-19:00, V: zárva

Kapcsolódó cikkeink