A Reál és a Coop hálózat is elfogad Erzsébet étkezési utalványt

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 20. 12:20

A Reál és a Coop hálózatok is csatlakoztak az Erzsébet étkezési utalványt elfogadó helyekhez.

Az erről szóló megállapodást Guller Zoltán, a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft ügyvezető igazgatója, Boros Péter, a Co-op Hungary Zrt. kereskedelmi igazgatója valamint Kujbus Tibor, a Reál Hungária Kft. Ügyvezető igazgatója írta alá kedden sajtótájékoztató keretében.

Guller Zoltán hangsúlyozta: folyamatosan bővül az Erzsébet étkezési utalványt elfogadó helyeket száma, amely jelenleg 11.610, és terveik szerint jövő év február első hétfőjére legalább 20.000 lesz.

Boros Péter kiemelte: a Coop üzletláncnál első körben mintegy 4.000 helyén fogadják majd el az Erzsébet étkezési utalványt. Hangsúlyozta: a Co-op eddig is mintegy 10 milliárd forintos forgalmat ért el utalványok beváltásával, ezért kiemelten fontos számukra a cafeteriának ez az eleme.

Kujbus Tibor elmondta: a Reál 2.000 üzletében lehet majd felhasználni az Erzsébet étkezési utalványt. Utalt arra, hogy hálózatuk jelentős utalvány-beváltóhely, ezért is tartották elengedhetetlennek a programhoz való csatlakozást.
Guller Zoltán elmondta, hogy 2012 január 2-án megnyílik az az internetes felület, amelyen keresztül a munkaadók igényelhetik az Erzsébet étkezési utalványt, amely február első hétfőjén rendelkezésre áll. Terveik szerint akkorra legalább 20 ezer elfogadó hely lesz országos lefedettséggel.

Horváth Endre, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) kuratóriumának elnöke elmondta: két ünnep között is dolgoznak azon, hogy a szociális üdültetés lendületet kapjon.

Guller Zoltán szerint az Erzsébet étkezési utalvány pénzügyi eredményét teljes egészében az Erzsébet programban a NEFMI szociális üdültetési, étkezési programjára fordítják transzparens módon. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink