A Radler megalkotójának újabb sikere

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 29. 11:40

A Pécsi Sörfőzde, hazánk legrégebb óta működő sörgyára az 1990-es évek közepétől – Magyarországon elsőként – hozta létre és azóta is nagy sikerrel készíti és forgalmazza a radlereket.

Radler

Már a kezdetek is jól mutatták a vállalat termékfejlesztési- és innovációs aktivitását, amelyeknek szerves folytatása volt a Radler Lemon után a bodzás változat elkészítése, melyet további gyümölcsös ízek és két alkoholmentes változat létrehozása követett.

A termékek kiváló beltartalma mellett a külső megjelenésre is nagy figyelmet fordítottak, 2014-ben radikálisan megújult a csomagolás, melynek tervezése során annak főbb „hívószavai” a következők voltak: „nagyvárosi, fiatalos, eredeti, életszerető, megosztó, innovatív, lezser”. S hogy a megvalósítás kiválóan sikerült, mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy kategóriájában az Év Terméke díj 2014 győztese lett, mellette a PAKK ’14 csomagolásdizájn-verseny 2. helyezését nyerte el!

És most itt a legújabb hír, a sikerszéria újabb állomása: A Product of the Year, a világ egyik legjelentősebb innovatív termékeket díjazó rendszere, ízesített sör kategóriában eredményt hirdetett, a kétezer fős fogyasztói teszt eredményeként 2016-ban ismét a Pécsi Radler termékcsalád „vitte el a pálmát” és viselheti az Év terméke 2016 díj címet.

Kapcsolódó cikkeink