A Raben munkatársai és partnerei összefogtak az SOS Gyermekfalvakért

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 21. 11:17

A Raben Trans European Hungary Kft. 2013 nyarán adománygyűjtő kampányt szervezett mind Munkatársai, mind Partnerei, Ügyfelei körében annak érdekében, hogy együttes erővel segítsék az SOS Gyermekfalvak kis lakót.

Raben

Lelkes támogatókra lelt a cég. A Raben Munkatársai és Partnerei példaértékű hozzáállást mutattak, hiszen több palettányi ruha, játék és elektromoscikk-adomány gyűlt össze. Emellett a Raben Group szállítmányozóként szolgáltatásának egyikével is, a belföldi disztribúcióval is segítette a gyermekfalvakat, hogy a felajánlások könnyen gazdájukra találhassanak mind a három telephelyen, Battonyán, Kőszegen és Kecskeméten is.

2013 októberében került sor az átadásra. Az örömtől ragyogó arcok izgatottan bontogatták a csomagokat. A vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknél megfelelőbb helyre nem is kerülhettek volna a Raben Trans European Hungary Kft. és Gemini HR Kft. cég felajánlásai.

„Egy olyan társadalmilag felelős vállalatcsoportnak, mint a Raben Group-nak fontos, hogy elsősorban szakmai tudásával – a szállítmányozással, raktározással – tegyen a társadalmi nehézségek könnyítése érdekében, és ha ehhez még társulnak elkötelezett, nemes ügyekben együttműködő munkatársaik is, akkor mondható igazán, hogy egy valóban erős, társadalmilag is elkötelezett vállalatról van szó. Boldog vagyok, hogy a Raben részese lehetett az SOS Gyermekfalvak áldozatos tevékenységének megsegítésében.” – nyilatkozta Bolyki Ágnes, Raben Trans European Hungary Kft. PR, marketing szakértője és CSR koordinátora.

„30 éves az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, idén ünnepeli kerek évfordulóját annak, hogy Battonyán lerakták az első magyarországi SOS Gyermekfalu alapkövét. Az ilyen hozzáállásnak és tettnek, – mint ahogy a Raben Trans European Hungary Kft. is cselekedett – köszönhetjük a 30 év szép emlékeit, és nem mellékesen fennmaradásunk fontos építőkövét is jelentik az ilyen megmozdulások.

Hálásak vagyunk a Raben Trans European Hungary Kft., szállítmányozó vállalat adományáért és annak kiszállításáért is, mely a falvak napi létfenntartásához jelentős mértékben hozzájárult” – mondta Németh Szabolcs, az SOS Gyermekfalu battonyai területi igazgatója.

A Raben Group átfogó logisztikai megoldásokat kínál a közúti, tengeri, légi és az intermodális szállítás területén. 10 európai országban (a Cseh Köztársaságban, Észtországban, Magyarországon, Hollandiában, Litvániában, Lettországban, Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Ukrajnában) megközelítőleg 1.000.000 000 m2 raktárterület áll rendelkezésére, 8000 munkatársat
foglalkoztat és 2013-ban közel 1 000 000 000 EUR bevételt termelt. További információt a: www.raben-group.com weboldalon lehet találni.

A Raben Trans European Hungary a Raben Group disztribúciós hálózatának részét képezi Magyarország területén. A munkatársak létszáma 300 feletti, a cég telephelyei az országban 12 különböző területen találhatóak. A vállalat évek óta használja az ISO 9001 tanúsítványt és rendelkezik ISO 14001, Bio Controll, HACCP, TAPA és AEOF minősítésekkel is. Magyarországon az ügyfelek részére több mint 50.000 m2 raktározási területen végez raktárlogisztikai-szolgáltatást.

Kapcsolódó cikkeink