A Raben Magyarországon is beruház!

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 10. 18. 13:16

Az elmúlt néhány évben tapasztalható gazdasági visszaesés ellenére – mely igen komoly hatást gyakorolt a világgazdaságra és az áruszállítás volumenére – a Raben Group növekedést tudhat magáénak Magyarországon a folyamatos üzletfejlesztés és a jelentős akvizíciók (Wincanton, Masped Expressz) eredményeképpen is.

A Raben Magyarországon 2012. második negyedévében 2,2 millió eurós beruházást hajt végre, így elkészül cégünk modern cross-dock raktára Dunaharasztiban, a jelenlegi 27.000 m2 területű magasraktárhoz hozzáépítve.
A szállítások növekvő száma, valamint a szolgáltatás minőségének legmagasabb szinten tartása állandó fejlesztéseket követel cégünktől mind a folyamatok, mind az eszközök tekintetében.

„A beruházás révén megvalósuló új, több mint 4.000 négyzetméter alapterületű cross-dock raktárunk, a hozzá kapcsolódó 42 dokkolókapuval, lehetőséget ad folyamataink további fejlesztésére, ezáltal ügyfeleink számára még jobb szolgáltatást tudunk biztosítani. Szállítási szolgáltatásaink gyorsabbak és pontosabbak lesznek – nyilatkozta Czifrik Szabolcs, a Raben Logistics Hungary ügyvezető igazgatója.

A logisztikai folyamatokban a cross-dock raktárak szerepe kulcsfontosságú, ezen belül is a központi platform, ahol a gyűjtős küldemények 90%-a áthalad.
Az új épület adta lehetőségekkel optimalizálni fogjuk a szállítási folyamatokat is.

„Nagyobb terület áll rendelkezésünkre a küldemények átmeneti tárolására, ez pontosabb árukezelést tesz lehetővé.”- mondta Czifrik Szabolcs.

A Raben Group számára az árubiztonság kiemelt fontosságú és az új, modern zártláncú belső kamerahálózat értékes eszköz lesz biztonsági folyamatokhoz. Érdemes azt is megemlítenünk, hogy az új cross-dock résznek hatékony tűzvédelmi rendszere is lesz.

„Biztosak vagyunk abban, hogy ügyfeleink még magasabb színvonalú szolgáltatást kapnak ezen beruházás megvalósításával. Habár ez az első infrastrukturális fejlesztésünk, de úgy gondolom a jövőben továbbiak várhatóak. – jelentette ki Czifrik Szabolcs.

Kapcsolódó cikkeink