A Raben elnyerte a “Legjobb európai 3PL (komplex logisztikai szolgáltató) a fogyasztási cikkek ellátási láncában” kategóriájának díját

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 10. 24. 10:40

Az idei eyefortransport által szervezett Európai 3PL Díjak kihirdetésére és átadására 2012.10.22-én, hétfőn este egy fogadás keretében került sor a 10. Európai 3PL Csúcs alkalmával, amely megrendezésére Belgiumban, az antwerpeni Hilton Hotelben került sor.

Az eyefortransport 3PL díjak kiosztása minden évben azon vállalatok elismeréséül szolgál, akik folyamatosan kiemelkedő minőségű, kiváló logisztikai szolgáltatást nyújtanak ügyfeleik számára.  A jelölteket egy, az iparág nagyjaiból álló értékelő bizottság választja ki, a díjazottakat ezt követően az európai 3PL ügyfelek választják – azok a gyártók és kiskereskedők, akik nap, mint nap a logisztikai szolgáltatók munkáját veszik igénybe, azok teljesítményétől függenek.

“A díj kiemelkedően fontos számunkra. Örömmel tölt el mindannyiunkat, hogy a szakértőkből álló, európai bizottság jelölésre méltatta a Raben Groupot, és még megtisztelőbbnek tartjuk, hogy ügyfeleink ennyire aktívan támogattak bennünket. A logisztikai szolgáltatásokat – a szolgáltatásainkat – igénybevevők napról napra hallatják hangjukat, az ő véleményük a legfontosabb. Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk ügyfeleinknek a bizalmukért és a megannyi pozitív visszajelzésért. Természetesen munkatársainknak is szeretnénk köszönetet mondani. Nélkülük, a vállalatba vetett hitük nélkül ez a díj most nem lenne a miénk.” – nyilatkozott Sławomir Błotny, a Raben Group értékesítési és ügyfélkapcsolati igazgatója.

A Raben Group, az európai piacon 1931. óta tevékenykedő vállalat átfogó logisztikai szolgáltatásokat kínál a termékek legkülönfélébb csoportjaira, úgy, mint: az FMCG szektor (élelmiszer termékek, frissáruk, nem élelmiszer termékek), gépjárműalkatrészek, vegyi anyagok, ipari, műszaki termékek, valamint elektromos készülékek.

“Az FMCG szektor volt az első ágazat, ahol kezdtük az átfogó logisztikai tevékenységet. Ezen a területen mára valamennyi, a Raben Group által saját vállalattal képviselt tíz országban kínáljuk szolgáltatásainkat. Több mint húsz éve folyamatosan fejlesztjük az általunk alkalmazott megoldásokat, olyan szintet elérve ezáltal, amelyet az FMCG szektor legtöbbet váró szereplői is megfelelő színvonalúnak tartanak. A mostanihoz hasonló díjak mindig további fejlődésre ösztönöznek. Azok elnyerése a bizalom kinyilvánítását jelenti, amellyel semmi esetre sem szeretnénk visszaélni, csalódást okozni.”- mondta Sławomir Błotny.

Kapcsolódó cikkeink