A Pöttyös 10Pontos meg sem áll az Oscarig

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 25. 00:02

A termékek Oscar-díjnak számító versenyén a Pöttyös 10Pontos képviselheti hazánkat. A nemzetközi SIAL d’Or termékverseny hazai fordulóján a hűtött tejtermékek kategóriájában a Pöttyös 10Pontos nyerte el a szakmai zsűri első díját.

Az élelmiszerek megmérettetésének egyik legrangosabb eseménye a kétévente Párizsban megrendezett SIAL d’Or termékverseny. Idén a Foodapesten, a verseny magyarországi fordulójában, kilenc kategóriában összesen 64 termék szállt ringbe a párizsi részvételért. Hazai terepen a hűtött tejtermékek kategóriájában a Pöttyösnek nincs ellenfele, a Pöttyös 10Pontos lett kategóriája győztese. Ezzel lehetősége nyílik a Párizsban, 2010. május 10-11-én rendezendő, második fordulós SIAL nemzetközi megmérettetésen a részvételre, ahol 29 ország innovációi szállnak harcba a neves elismerésért.
A Pöttyös sikere nem véletlen, hiszen a tavaly ősszel bevezetett Pöttyös 10Pontos új ízeivel és praktikus csomagolásával valódi innovációt jelent a piacon. „A kétféle ízvilágú finomság igazi társasági csemege, kiszerelésének köszönhetően egyszerre többen is osztozhatnak rajta. Büszkék vagyunk rá, hogy Pöttyös 10Pontos jól vette az első akadályt és ezzel a párizsi fődíj egyik várományosa”- mondta Nagy István, a Pöttyös Brand Managere.
A SIAL d’Or nemzetközi zsűrijében Magyarországról egyedül a Trade magazin kapott helyet. A szaklap közreműködésével a kilenc kategória győztes májusban szállhat versenybe a Global SIAL d’Or díjért. Egy biztos, a végeredményre még várni kell, hiszen a második forduló eredményhirdetésére októberben kerül sor. „Drukkoljunk együtt, hogy minél jobb helyezést érjen el a többi országgal szemben” – tette hozzá a Manager.
Kapcsolódó cikkeink