A PICK széleskörű termékpalettával készül a szabadtéri sütögetés kedvelői számára

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 05. 13. 10:14

A PICK-grillválaszték két főcsoportra osztható, egyik részét a dekor fűszerkeverékkel készülő, 220g-os vákuumcsomagolt kiszerelésű Délhús Paprikás, Borsos és Sajtos grillerek illetve azok vegyes csomagolása, a Délhús Griller Mix adja. A PICK termékek szortimentje szinte teljes egészében megfelel a tavalyi grillszezonra kialakított kínálatnak.

A juhbélbe töltött 160g-os grillkolbászokból három íz, a Sajtos, Chilis és a Mustáros-borsos grill kolbász illetve ezen három íz vegyes csomagolása a Grillkolbász Mix képezi a választék másik részét. Ezen kívül a két bacon szalonnába tekert termék, a Göngyölt grill és Göngyölt Debreceni is megtalálható az üzletek polcain. A PICK termékek gyűjtőcsomagolását egyedi, felülnyomott kínáló karton jellemzi, míg a legkedveltebb termékekből vegyes kartonok készülnek, így a Pick Sajtos és chilis grillkolbász, valamint a Sajtos és Borsos Griller 2×5 db-os gyűjtő kartonban is megvásárolható lesz a szezonban.

Nagy pozitívumnak tekinthető, hogy a PICK Grill termékek 60 napos minőség megőrzési idejének köszönhetően jóval hosszabb idő áll rendelkezésre a termékek eladására és így a váratlan időjárási körülmények hatására, két egymást követő esős hétvége esetén sem fog idő előtt lejárni a termékek szavatossági ideje, melynek köszönhetően nagyobb biztonsággal készülhet a család a szabadban megrendezésre kerülő közös grillezésre.


„Az értékesítésünk növelése érdekében a lehető legnagyobb disztribúció elérésére törekszünk, emellett a még intenzívebb akciós aktivitással fogjuk az érdeklődést termékeink iránt fenntartani” – mondta Szántó Zoltán, a Pick Szeged Zrt. termékmenedzsere.
Az elmúlt években már Húsvéttól kezdetét vette a grill szezon, viszont a 2010-ben május és június között mért rekord mennyiségű csapadék és az alkalmi fogyasztású termékek iránti szükséglet drámai csökkenése a grill kategória válságát okozta.

Kapcsolódó cikkeink