A pezsgő minőségéért

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 06. 21:34

A pezsgő mindenki számára ismert, klasszikus erjesztéssel készült alkoholos ital, és, bár a viszonylag magas alkoholtartalmuk és alacsony pH-juk miatt a legtöbb mikroorganizmus számára kedvezőtlen tápanyagforrást jelentenek, az alapanyagául szolgáló bor esetében mégis bekövetkezhetnek rendellenes elváltozások. Ezek lehetnek borhibák, amelyek rendszerint valamilyen technológiai hiba következtében léphetnek fel. Kezelés nélkül a bor íz-, illat- és színvilágában megmaradnak, a bor élvezeti értékét rontják.

A borbetegségeket különféle mikroorganizmusok káros tevékenységei okozzák. Ahhoz, hogy kiváló minőségű és magas élvezeti értékű pezsgővel ünnepelhessünk egy-egy jeles alkalommal, megbízható szakértelemre van szükség mind az előállítás, mind pedig az értékesítés során. Az SGS Hungária Kft. akkreditált laboratóriumi vizsgálati módszerekkel és teljes körű szaktanácsadással segíthet a professzionális előállításban és a minden igényt kielégítő minőség megteremtésében.

Kapcsolódó cikkeink