A pezsgő minőségéért
A pezsgő mindenki számára ismert, klasszikus erjesztéssel készült alkoholos ital, és, bár a viszonylag magas alkoholtartalmuk és alacsony pH-juk miatt a legtöbb mikroorganizmus számára kedvezőtlen tápanyagforrást jelentenek, az alapanyagául szolgáló bor esetében mégis bekövetkezhetnek rendellenes elváltozások. Ezek lehetnek borhibák, amelyek rendszerint valamilyen technológiai hiba következtében léphetnek fel. Kezelés nélkül a bor íz-, illat- és színvilágában megmaradnak, a bor élvezeti értékét rontják.
A borbetegségeket különféle mikroorganizmusok káros tevékenységei okozzák. Ahhoz, hogy kiváló minőségű és magas élvezeti értékű pezsgővel ünnepelhessünk egy-egy jeles alkalommal, megbízható szakértelemre van szükség mind az előállítás, mind pedig az értékesítés során. Az SGS Hungária Kft. akkreditált laboratóriumi vizsgálati módszerekkel és teljes körű szaktanácsadással segíthet a professzionális előállításban és a minden igényt kielégítő minőség megteremtésében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >