A pezsgő minőségéért
A pezsgő mindenki számára ismert, klasszikus erjesztéssel készült alkoholos ital, és, bár a viszonylag magas alkoholtartalmuk és alacsony pH-juk miatt a legtöbb mikroorganizmus számára kedvezőtlen tápanyagforrást jelentenek, az alapanyagául szolgáló bor esetében mégis bekövetkezhetnek rendellenes elváltozások. Ezek lehetnek borhibák, amelyek rendszerint valamilyen technológiai hiba következtében léphetnek fel. Kezelés nélkül a bor íz-, illat- és színvilágában megmaradnak, a bor élvezeti értékét rontják.
A borbetegségeket különféle mikroorganizmusok káros tevékenységei okozzák. Ahhoz, hogy kiváló minőségű és magas élvezeti értékű pezsgővel ünnepelhessünk egy-egy jeles alkalommal, megbízható szakértelemre van szükség mind az előállítás, mind pedig az értékesítés során. Az SGS Hungária Kft. akkreditált laboratóriumi vizsgálati módszerekkel és teljes körű szaktanácsadással segíthet a professzionális előállításban és a minden igényt kielégítő minőség megteremtésében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Drágul a strandbüfé: már 4289 forint az átlagos „strandkombó” ára a Balatonnál
Mennyibe kerül egy lángos a Balatonnál? 2025 nyarára tovább nőttek…
Tovább olvasom >Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >