A Paprika Gourmet franchise-partnereket keres

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 22. 08:00

Teljesen új vállalkozás bontott szárnyat Barcelonában a Paprika Gourmet magyar delikátesz üzletlánc első boltjának megnyitásával. – Az első két hét tapasztalatai, sikere azt mutatják, hogy óriási az érdeklődés a magyar gasztrokultúra, az élelmiszerek iránt, a visszajelzések rendkívül biztatóak. Egyöntetű az elismerés a termékek ízvilága és minősége tekintetében, amelyet részben az a vélemény is kísér, hogy „soha nem gondolták, hogy Magyarországon ilyen gazdag kínálattal bír az élelmiszeripar”. Elvarázsolja őket a fűszerezésnek és ízesítésnek az a kombinációja, ami gyakran egyedivé teszi a hazai élelmiszereket. Sok a visszajáró, helyi ínyenc, és a magyarokon kívül nagyon nagy számban köszönthetjük a vásárlók között a Barcelonában élő külföldieket is – mondja Fazekas Veronika, az üzlet tulajdonosa.
Az üzletlánc arra a feladatra vállalkozott, hogy elsősorban Európában, de azon kívül is, számos országban bemutassa a magyar élelmiszeripar értékeit egy üzleti vállalkozás keretében. Képet adjon Magyarország gasztronómiai és kulturális világáról, és hirdesse a magyar élelmiszertermékek minőségét. A bolt választékában helyet kap sok egyedi, kézműves termék is és a magyar ízvilág különlegességei. A Paprika Gourmet egy olyan modern üzlet, amely a XXI. század világát tükrözi, ugyanakkor minden kulturális értékünket magában hordozza. A tervek szerint az elkövetkező 10 évben az üzletlánc 100-200 franchise-bolttal bővül.
A franchise-rendszerben működő üzletlánc jelenleg európai országokba keres partnereket a további üzletnyitáshoz. További információ: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink