A pálinkát népszerűsítik
A Magyar Pálinka Marketing Kht., által szervezett oktatáson a különböző párlattípusokat és a fogyasztás apró titkait ismerhetik meg a résztvevők.A kurzusokat olyan fiatalok tartják, akik hosszú idő óta a
pálinkakereskedelemmel foglalkoznak, hivatásuknak tekintik ennek az italnak a
népszerűsítését. A Magyar Pálinka Marketing Kht., illetve a tavaly első ízben
megrendezett Budapesti Pálinka Fesztivál alapvető célja, hogy felhívja a
figyelmet e nemes ital egyedi értékeire, arra hogy része a magyar
gasztronómiának, igazi hungarikum.
A jó pálinka minden esetben magában hordozza a
gyümölcs zamatát, alkotójának ízlésvilágát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Egyre nagyobb fesztivált csapnak a gin körül
A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >IFFA 2025: A hús- és fehérjeipar vezető világvására
A frankfurti IFFA szakvásár a nemzetközi hús- és fehérjeipar legnagyobb…
Tovább olvasom >