A nők elsöprő többségének fontosabb a reggeli kávé, mint a szépítkezés

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 11. 00:00

Ha kényeztetésről van szó, a kávénkhoz ragaszkodunk leginkább – derült ki egy friss online kutatásból. A NESCAFÉ Dolce Gusto a karácsony közeledtével a TeszVesz online aukciós portál felhasználóit kérdezte kényeztető szokásaikról.

A 3612 válaszadó – akiknek nagy része, 76 százaléka hölgy volt – elsöprő többséggel állt ki a fekete mellett: 91 százalékuk inkább lemondana a szépítő kezelésekről, mint reggeli kávéjáról. Kávéval ébresztjük családtagjainkat is: a kedvenc reggeli rádiós műsor csak a megkérdezettek 3 százaléka, a frissítő zuhany pedig mindössze 0,6 százaléka szerint a legjobb ébresztő, míg a kávé vagy a forró csoki segítségével 96,4 százalék szerint indul jól a reggel. A kávés és a forró csokoládés kényeztetést az on-lányok és –urak még a tévénézésnél is alkalmasabbnak tartják a kikapcsolódásra: 81 százalékuknak meggyőződése, hogy ez a legjobb módszer arra, hogy az év végi hajtásban kimerült szeretteinket hazatérve jobb kedvre derítsük.
A kutatásból az is kiderült, hogy legtöbben nem a pihenés miatt várják az ünnepeket: a megkérdezettek 88 százaléka végre szeretne több időt tölteni a családjával, míg az alvásra csak 9 százalék pályázik, a ház körüli munkákra pedig mindössze a válaszadók 2 százaléka áldozná idejét.Kapcsolódó cikkeink