A Nestlé Purinával és a Mars kisállateledel üzletágával is együttműködik az Euronics

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 11. 30. 12:00

Hosszú távú partneri megállapodást kötött a Nestlé Purina, illetve a Mars kisállateledel üzletágával az Euronics Műszaki Áruházlánc, amelynek köszönhetően a két gyártó minőségi kutya- és macskaeledelei megjelennek az Euronics kínálatában. Az állateledelek az Euronics tavaly bevezetett kisállatkellék termékkínálatát egészítik ki, amelyben a kényelmes fekhelyektől az elektromos és önműködő játékokig számos terméket találnak a vásárlók.

A minőségi állateledel mellé praktikus kiegészítők dugálnak a kisállat kényelme érdekében

A magyar tulajdonban lévő műszaki áruházlánc folyamatosan szélesíti portfólióját – a januárban bevezetett sporteszközök és étrendkiegészítők termékkategóriát a baba-mama felszerelések követték, illetve a cég bővítette a tavaly elindított, háziállatok számára gyártott kiegészítők körét is, amely termékkör most az együttműködés révén még tovább bővül. A most megkötött viszonteladói együttműködések sem az első ilyen jellegű partnerkapcsolatai a cégnek, az Euronics nemrég a LEGO Csoporttal is hasonló megállapodásra lépett. 

Az Euronics nem véletlenül nyit a kisállattartók felé: a Purina piaci adatai szerint a kisállateledel piac jelentősen bővül, az előző évhez képest is dinamikus növekedést produkált, amely elsősorban a kutya és macskaeledel szegmens megugrásának köszönhető. Az egyre népszerűbbé váló kutya- és macskatartásra reagálva a gyártók a kisállatok számára széles választékban kínálnak felszereléseket, kiegészítőket, amelyekkel megkönnyítik a gazdák, és teljessé teszik házikedvenceik mindennapjait. Ezekből válogatta össze a leghasznosabbakat saját kínálatába az Euronics.

Manapság egyre többen választanak kistestű kutyát, illetve tartanak macskát. A kínálatban e trendhez igazodva számos, a lakásban tartott kisebb testű állatok számára hasznos kellék kapott helyet: ilyenek a különféle kaparófák és kisállatfekhelyek, amelyek között a vásárlók színben és stílusban is megtalálhatják a számukra megfelelőt.

Az Euronics mindemellett természetesen a kisállat szegmensben is képviseli a műszaki vonalat: a kínálatban interaktív és távirányítóval irányítható labdák között is válogathatnak a gazdák.

A kisállatok kényelmét és egészségét szolgáló különféle kellékek kínálatát novemberben tették teljessé a Purina és a Mars minőségi állateledelei. A gyártók receptúrái olyan kombinációban tartalmaznak húst, halat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amely teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot biztosítanak a kisállatok számára. Az Euronicsnál a vásárlók kedvencei által legkedveltebb állateledelek érhetőek el széles kínálatban, és elsősorban nagyobb, gazdaságos kiszerelésben, így minden állattartó megtalálja a kedvence számára legideálisabb kedvező árú terméket. 

Kapcsolódó cikkeink