A négyszög körösítése
Új pizzásdobozt tesztel a Pizza Hut: kétrészes, iparilag komposztálható anyagból készülő kerek „tárolóedényt”. A fenntarthatóság jegyében végzett kétéves munkával kifejlesztett doboz gyártása kevesebb nyersanyagot igényel, mint a hagyományos változaté. Gyártója szerint melegebben és ropogósabban tartja a pizzát annál – a hűtőben pedig kevesebb helyet foglal. Egyszerűen összeilleszhető alja és teteje rakásolható. A cég vezetői szerint a forradalmi csomagolóanyag az étteremlánc leginnovatívabb fejlesztései közé tartozik, és nemcsak a fogyasztók élvezhetik előnyeit, de könnyű kezelhetősége révén a személyzet dolgát is egyszerűbbé teszi. //
Kapcsolódó cikkeink
Rekordszinten a vállalatvezetők elköteleződése a fenntarthatóság iránt
A K&H fenntarthatósági index legfrissebb adatai szerint a vállalatvezetők hozzáállása…
Tovább olvasom >Forradalmi áttörés a műanyaghulladék kezelésében: olcsóbb és tisztább eljárás született a PET újrahasznosítására
Amerikai és brit kutatók új módszert dolgoztak ki a világ…
Tovább olvasom >Mintegy 5 millió eurót fordít zöld energiára az Aldi Írországban
Az Aldi Ireland bejelentette, hogy 5 millió eurós beruházással energiatakarékos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Budapest éjszakai élete fordulóponthoz ért: tömegturizmus helyett minőségi újragondolásra van szükség
A hajdani pezsgő budapesti éjszakai élet mára látványosan megkopott –…
Tovább olvasom >A szlovének több mint fele Horvátországban nyaralna az idén
A szlovének 71 százaléka tervez nyaralást az idén, és a…
Tovább olvasom >