A négyszög körösítése
Új pizzásdobozt tesztel a Pizza Hut: kétrészes, iparilag komposztálható anyagból készülő kerek „tárolóedényt”. A fenntarthatóság jegyében végzett kétéves munkával kifejlesztett doboz gyártása kevesebb nyersanyagot igényel, mint a hagyományos változaté. Gyártója szerint melegebben és ropogósabban tartja a pizzát annál – a hűtőben pedig kevesebb helyet foglal. Egyszerűen összeilleszhető alja és teteje rakásolható. A cég vezetői szerint a forradalmi csomagolóanyag az étteremlánc leginnovatívabb fejlesztései közé tartozik, és nemcsak a fogyasztók élvezhetik előnyeit, de könnyű kezelhetősége révén a személyzet dolgát is egyszerűbbé teszi. //
Kapcsolódó cikkeink
MMSZ Green Club – kihelyezett ülés a Danone-nál: Fenntartható működés a gyakorlatban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Zöldenergia, mint versenyelőny – Így írja újra a Green Cloud a vállalati fenntarthatóság szabályait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az amerikai vámok és az európai zöldpolitika szorításában is stabilak a hazai gumiabroncspiac kilátásai
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Strandbüféket, fesztiválokat és fagyizókat vizsgált a fogyasztóvédelmi hatóság
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Netrisk: az utasbiztosítások átlagdíja 1,5 százalékkal nőtt a nyári szezonban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elindult az „Év Szállodája 2025” pályázat – a legjobbak versenye a magyar turizmusban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >