A négyszög körösítése
Új pizzásdobozt tesztel a Pizza Hut: kétrészes, iparilag komposztálható anyagból készülő kerek „tárolóedényt”. A fenntarthatóság jegyében végzett kétéves munkával kifejlesztett doboz gyártása kevesebb nyersanyagot igényel, mint a hagyományos változaté. Gyártója szerint melegebben és ropogósabban tartja a pizzát annál – a hűtőben pedig kevesebb helyet foglal. Egyszerűen összeilleszhető alja és teteje rakásolható. A cég vezetői szerint a forradalmi csomagolóanyag az étteremlánc leginnovatívabb fejlesztései közé tartozik, és nemcsak a fogyasztók élvezhetik előnyeit, de könnyű kezelhetősége révén a személyzet dolgát is egyszerűbbé teszi. //
Kapcsolódó cikkeink
Műanyag-cunami helyett üvegforradalom
Miközben a fenntarthatóság központi téma lett, több millió tonna műanyag-csomagolás…
Tovább olvasom >Jóval kevesebb cégnek kell majd fenntarthatósági kérdésekre válaszolnia
Bár július 1-től a minimum ESG-kérdéssorra vonatkozó elvárásban egyre több…
Tovább olvasom >AI és fenntarthatóság lehetnek a középvállalatok kitörési pontjai a bizonytalanság idején
A Grant Thornton International Business Report (IBR) legfrissebb adatai szerint…
Tovább olvasom >További cikkeink
Állami gigaberuházások a Balatonnál – 2035-ig tartó keretprogram indult
A kormány nyilvánosságra hozta új, 2035-ig szóló állami építési beruházási…
Tovább olvasom >Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >Bevásárlókocsi-mosás Hollandiában – A nap videója
Mindig tátott szájjal nézzük az élhetetlen nyugat mindennapi csodáit – itt…
Tovább olvasom >