A négyszög körösítése
Új pizzásdobozt tesztel a Pizza Hut: kétrészes, iparilag komposztálható anyagból készülő kerek „tárolóedényt”. A fenntarthatóság jegyében végzett kétéves munkával kifejlesztett doboz gyártása kevesebb nyersanyagot igényel, mint a hagyományos változaté. Gyártója szerint melegebben és ropogósabban tartja a pizzát annál – a hűtőben pedig kevesebb helyet foglal. Egyszerűen összeilleszhető alja és teteje rakásolható. A cég vezetői szerint a forradalmi csomagolóanyag az étteremlánc leginnovatívabb fejlesztései közé tartozik, és nemcsak a fogyasztók élvezhetik előnyeit, de könnyű kezelhetősége révén a személyzet dolgát is egyszerűbbé teszi. //
Kapcsolódó cikkeink
Fókuszban a fenntartható élelmezési rendszerek támogatása: megjelent a Nestlé közös értékteremtési összefoglalója
A Nestlé elhivatottan dolgozik azon, hogy világszerte fenntartható, kiegyensúlyozott és…
Tovább olvasom >Raisz Anikó: a mezőgazdasági területek fenntarthatósága mellett fontos a vízhiányos időszakok okozta helyzet kezelése is
A mezőgazdasági termőterületek fenntarthatósága mindannyiunk számára fontos, viszont legalább ilyen…
Tovább olvasom >RevoUnion néven folytatódik a Cup Revolution sikertörténete
Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja…
Tovább olvasom >További cikkeink
Több mint 1 millió vendég érkezett a magyarországi szállashelyekre
2025 februárjában tovább erősödött a magyar turizmus: több mint 1…
Tovább olvasom >Egy kutatás szerint érdemes Budapestre többször visszatérni
Kutatást készített a Danubius Hotels a budapesti szállodáikba látogató külföldi…
Tovább olvasom >Történelmi rekordot döntött tavaly a globális hotelipar
A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt…
Tovább olvasom >