A Neckermann Magyarország sikeresen kezeli a nehézségeket, új utakat is hirdet

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 10. 14. 10:35

A Neckermann Magyarország az elmúlt hetekben sikerrel kezelte a külső okokból eredő nehézségeket, pénzügyi helyzete stabil, és megkezdte a jövő tervezését – közölte a csődbe jutott Thomas Cook magyarországi érdekeltsége az MTI-vel.

A Neckermann Magyarország a foglalásokat a szerződések szerint teljesíti, és talál megoldást akkor is, ha külső okok ezt akadályozzák – írták. Az utasok kérésére visszafizetik a befizetett előleget és díjat azokra az utakra is, amelyeket a csődbe jutott anyavállalata, a Thomas Cook Austria lemondott.
Megkezdték az árualap újraszervezését és a honlap átdolgozását is, kínálatukat pedig a visszaesést követően folyamatosan bővítik – olvasható a közleményben. A cég arra számít, hogy a népszerű ajánlatok jelentős részét az év végéig újra meg tudják hirdetni.
A Thomas Cook csoport brit tagja szeptember 23-án, osztrák, lengyel német leányvállalatai pedig két nappal később jelentettek csődöt. A Neckermann Magyarország az MTI érdeklődésére korábban azt közölte, hogy tovább működik mint a magyar kereskedelmi törvény szerint önálló társaság. (MTI)

 

Kapcsolódó cikkeink