A narancslevek cukortartalom-csökkentésével kísérletezik egy startup
A Better Juice az első olyan élelmiszertechnológiai startup, amelyik megpróbálja redukálni bármilyen cukortípus arányát a narancslevekben.

Narancslé: igen , cukor: nem!
Az izraeli cég egy félipari pilot üzemet épít, amely bármely leendő partnercég számára bemutathatóvá teszi a cukorcsökkentés folyamatát.
A Better Juice egy olyan enzimatikus technológiát dolgozott ki, amely kizárólag természetes összetevőkt használ, hogy a fruktózt, a glükózt és a szukrózt prebiotikus rostokká és más, nem emészthető molekulákká bontsa.
Az folyamat képes akár 80 százalékkal csökkenteni a narancslé cukortartalmát, és óránként 50 litert tud feldolgozni.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
A legnagyobb hazai webshopok oldalainak a karbonlábnyomát mérte meg a magyar startup
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ismét meghirdeti a nagyvállalati-startup programját a NAK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NAK TechLab – valós problémákra valós megoldások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Eredményes volt az aszály elleni védekezés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Agrárközgazdasági Intézet: a baromfihús exportja nőtt, a sertéshúsé csökkent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KSH: Az élelmiszeripar értékesítési árai 5,4 százalékkal növekedtek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

