A narancslevek cukortartalom-csökkentésével kísérletezik egy startup
A Better Juice az első olyan élelmiszertechnológiai startup, amelyik megpróbálja redukálni bármilyen cukortípus arányát a narancslevekben.

Narancslé: igen , cukor: nem!
Az izraeli cég egy félipari pilot üzemet épít, amely bármely leendő partnercég számára bemutathatóvá teszi a cukorcsökkentés folyamatát.
A Better Juice egy olyan enzimatikus technológiát dolgozott ki, amely kizárólag természetes összetevőkt használ, hogy a fruktózt, a glükózt és a szukrózt prebiotikus rostokká és más, nem emészthető molekulákká bontsa.
Az folyamat képes akár 80 százalékkal csökkenteni a narancslé cukortartalmát, és óránként 50 litert tud feldolgozni.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
A legnagyobb hazai webshopok oldalainak a karbonlábnyomát mérte meg a magyar startup
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ismét meghirdeti a nagyvállalati-startup programját a NAK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NAK TechLab – valós problémákra valós megoldások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: a bruttó átlagkereset 693 700 forint volt, 9,0 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megtiltotta az állam az Alföldi Tej felvásárlását
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kukoricapiac: gyenge termés, növekvő bizonytalanság, átrendeződő import
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >