A napsütés illata: levendula – AirWick

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 21. 19:38

A luxus inspirálta Air Wick® Touch of Luxury kollekció legújabb illatesszenciái elhozzák az igazi napsütést otthonainkba. A természet becses virágai és gyümölcsei ihlették a különlegesen üde illatpárosításokat: Fénylő Szatén&Fehér Levendula, Simogató Selyem&Keleti Orchidea és a Káprázatos Barackvirág&Vad Liliom. Testben és lélekben is készülünk a tavaszra, várjuk a meleget és napsütést, most az Air Wick® segítségével még otthonunkat is napsütötte, friss színfolttá varázsolhatjuk, hiszen a lágy, kifinomult jegyek biztosítják a tökéletes üdeséget.

Levendula, a napsütés illata. Az idei szezon sztárja a csodálatos levendula. E szó hallatán a legtöbbünk azonnal felidézi jellegzetes illatát, és gyönyörű lila színét. Ezt a csodát is a rómaiaknak köszönhetjük, hiszen ők hozták be Európába, már az ókorban is a gyógyászat, a szépségápolás egyik legfontosabb alapanyaga volt, azóta is számos módon felhasználjuk. A levendula szó a „lavare”, azaz mosni szóból származik, ezzel is utalva a tisztaságra, a tisztító hatására.

Érdekesség, hogy ez az örökzöld félcserje még Ázsia nyugati tájain, és Kelet-Indiában is vadon megél. Összesen 21 fajtáját ismerjük, például van angol és francia is, többféle nemesített fajtáját termesztik, különböző színekben és méretben, lehet például sötétlila, halványrózsaszín és fehér is. A levendulavirágzás már júniusban indul, és egészen július végéig is tarthat.

A levendulatermesztés igazi hazája Provance, Dél-Franciaország, de csak gondoljunk a tihanyi vagy a pannonhalmi levendulamezőkre, s büszkeség tölti el a szívünket. Pannonhalmán már a 18. század óta foglalkoznak a bencések a levendulával, Tihanyban pedig az 1920-as években telepítettek először levendulást, az ebből nyert illóolaj minősége még az eredeti francia ültetvényekről származó olajat is felülmúlta.

A levendula különleges illata üde és tiszta, egyszerre nyugtat és élénkít. Fő hatóanyaga a nagyon kellemes illatú illóolaja, melyben maga a kifinomult luxus rejlik. Elvarázsolja érzékszerveinket, igazi megbúvó csábítással van dolgunk!

A hagyományos Air Wick® FreshMatic elemes és elektromos légfrissítőkön kívül az idei szezon kedvence az új Air Wick® Aqua Mist hajtógázmentes légfrissítő spray, Fénylő Szatén&Fehér Levendula illatkombinációban érhető el, mely a napsütés illatát varázsolja otthonunkba.

A természet esszenciája ihlette új Air Wick® Touch of Luxury kollekció üde illatai tökéletes kiegészítői otthonunknak, az Air Wick® szakértelmének köszönhetően teljes mértékben betöltik a szobát. Az Air Wick® Touch of Luxury tavaszi-nyári illatai a nagyobb szupermarketekben, hipermarketekben és a drogériahálózatok üzleteiben kaphatók.

Az Air Wick® Touch of Luxury tavaszi illatai Fénylő Szatén&Fehér Levendula, Simogató Selyem&Keleti Orchidea és a Káprázatos Barackvirág&Vad Liliom az alábbi légfrissítő-változatokban érhetőek el:

Fresh Matic elemes légfrissítő készülék és utántöltő

Elektromos légfrissítő készülék és utántöltő

+ a Fénylő Szatén&Fehér Levendula illat Aqua Mist légfrissítő változatban is

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek