A nagy versenyben néha meg kell állni segíteni!

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 15. 12:20

A Szintézis ZRt. is csatlakozott a győri Edutax Kft. jótékonysági felhívásához, melyben a Szent Cirill és Method Alapítvány Gyermekek– és Családok Átmeneti Otthona számára gyűjtöttünk felajánlásokat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A retail szakmában minden bizonnyal találkoztak már a Szintézis Informatikai ZRt. nevével, termékeivel vagy szolgáltatásaival. A közel 30 éves, 100 %-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező győri cég mindig is büszke volt hazai és nemzetközi elismeréseire, felelős vállalatként sikereiből évről évre vissza is ad a rászorulóknak.

„Magánemberként és cégvezetőként is különösen fontosnak tartom, hogy meglássuk és támogassuk a rászorulókat. A szakmában mindenki emberfeletti teljesítményt nyújt, nagy a verseny, éppen ezért könnyen elfeledkezünk a valós emberi értékekről. Ne tegyük! Minden évben számtalan karitatív akcióhoz nyújtunk segítő kezet, idén a szintén győri Edutax Kft. felhívására a helyi Gyermekek– és Családok Átmeneti Otthona számára fogtunk össze, és szerveztünk házon belül jótékonysági gyűjtést. Külön büszkeséggel tölt el az az emberi együttérzés és összefogás, amit a Szintézis ZRt. kollégái mutattak. Több tucat felajánlás érkezett, ruhák, tartós élelmiszerek és játékok lepték el cégünk telephelyét, melyet nagy örömmel adtunk át a gyűjtés szervezőjének.” – nyilatkozta Szabó Dávid, a Szintézis ZRt. vezérigazgatója, aki külön kiemelte, hogy minden vállalkozásnak felelősen kell gondolkodnia, hiszen a valódi sikert nem pénzben, hanem emberségben mérik.

SZINTlogo04_fullvec_CS6

Kapcsolódó cikkeink