A Nagy Levin utódai – A nap abszurdja
Tele az internet meghökkentő, már-már az abszurd kategóriájába tartozó “szakmai” hírekkel. De amiket nyárra kiválasztottunk olvasóinknak, azok közül garantáltan egy sem kacsa!
„A rablógyilkosok csak nyárson és roston sült húsokat készítettek jól, azt is csak egészen angolosan, az orgazdák és besurranó tolvajok specialitása volt a hal. A nagy Levin pontosan tudta, hogy melyik bűnözőnek mihez van talentuma. Igazi tyúklevest és főtt marhahúsokat a zsarolók készítettek, viszont az édes tésztát, habos dolgokat a leánykereskedők és zsebtolvajok tanulták el hamar.” – írta Rejtő Jenő a Három testőr Afrikában című könyvében. És több mint hetven évvel később valami az ő elképzeléséhez kísértetiesen hasonló történik Olaszországban.
Padovában a bebörtönzött, illegális bevándorlók munkára fogásának és képzésének új módját eszelték ki. A “Two Palaces of Padova” felajánlotta, hogy tizenhat illegális emigráns számára szakácstanfolyamot indít, amelynek végeztével legálisan séfek lehetnek. A kurzusra több mint százan jelentkeztek…
(Képünk A Nagy Levin étteremben készült)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Catering 2025 – A nap videója
Többszáz tányér zökkenőmentes tálalása a berlini AXICA Kongresszusi Központban. És…
Tovább olvasom >NGM: 2025-ben tovább erősödik a SZÉP-kártya népszerűsége
A SZÉP-kártya egyre fontosabb szerepet kap a magyar háztartások pénzügyi…
Tovább olvasom >Az év elején tovább erősödött a turizmus – ágazati kitekintő
2025 januárjában egymillió vendég érkezett a turisztikai szálláshelyekre, ahol közel…
Tovább olvasom >