A Nagy Levin utódai – A nap abszurdja
Tele az internet meghökkentő, már-már az abszurd kategóriájába tartozó “szakmai” hírekkel. De amiket nyárra kiválasztottunk olvasóinknak, azok közül garantáltan egy sem kacsa!
„A rablógyilkosok csak nyárson és roston sült húsokat készítettek jól, azt is csak egészen angolosan, az orgazdák és besurranó tolvajok specialitása volt a hal. A nagy Levin pontosan tudta, hogy melyik bűnözőnek mihez van talentuma. Igazi tyúklevest és főtt marhahúsokat a zsarolók készítettek, viszont az édes tésztát, habos dolgokat a leánykereskedők és zsebtolvajok tanulták el hamar.” – írta Rejtő Jenő a Három testőr Afrikában című könyvében. És több mint hetven évvel később valami az ő elképzeléséhez kísértetiesen hasonló történik Olaszországban.
Padovában a bebörtönzött, illegális bevándorlók munkára fogásának és képzésének új módját eszelték ki. A “Two Palaces of Padova” felajánlotta, hogy tizenhat illegális emigráns számára szakácstanfolyamot indít, amelynek végeztével legálisan séfek lehetnek. A kurzusra több mint százan jelentkeztek…
(Képünk A Nagy Levin étteremben készült)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >