A Mona hazai márkái

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 06. 27. 08:00

A Mona Hungary Kft., a MONA-csoport magyarországi leányvállalata. A cégcsoport dinamikus növekedési ütemet diktál. A fejlődés hátterében a motivált csapat, a rugalmas termékszerkezet, a stratégiai partnerkapcsolatok és a racionalizált költségstruktúra jelentős szerepet játszik.A nemzetközi Mona választék tej és tejtermék kategóriában szinte minden szegmensre kiterjed, az eredeti francia camembert sajtoktól a friss tejen keresztül a különböző zsírtartalmú UHT tej és tejitalokon át a túrókig, joghurtokig, amiket márka- és kereskedelmi márkanevek alatt egyaránt meg lehet találni. A cég választékában kiemelkedő szerepet töltenek be az egyedülálló ESL technológiával készült hosszan friss tejek, amelyek néhány másodpercig forró gőzön áthaladva készülnek. Így biztosítják a tápanyagok megőrzését és a friss alpesi ízvilágot. A kiváló minőségű termékek változatos csomagolóanyagokban jelenhetnek meg a célcsoport és az együttműködő partnerek elvárásainak megfelelően. A tulajdonosi kör és a kutatás-fejlesztésben dolgozó kollégák egyaránt az egészséges életmód és táplálkozás hívei és személyes életükben megvalósítói is, így elkötelezetten dolgoznak az egészségtudatos fogyasztókért.
A jellegzetes alpesi ízvilágot és az egyes országokban kedvelt ízeket, receptúrákat is saját bécsi kutató és minőségbiztosító laboratórium ellenőrzi és fejleszti. Igazi nemzetközi stáb dolgozik ott, hiszen az osztrák kollégák munkáját magyar, olasz és francia munkatárs is segíti. Míg a termelés, az alapanyag-beszerzés, a logisztika szervezése központilag történik, addig a vevőkezelés, kiszolgálás, és az egyedi csomagolóanyagok, grafikák, címkék általában a helyi piacokon kerülnek kifejlesztésre.
2006 harmadik negyedévében a Mona Hungary Kft. elkezdte együttműködését a Táplálkozási Fórum társadalmi összefogási programjával, amelynek keretében a „Táplálkozással az Egészségért”  mottó alatt a taplalkozasinfo.hu webinformációs rendszerben a Joya szójatermékeket is megismerhetik az érdeklődők. A 3 éves társadalmi összefogás program mögé felsorakozott számos társadalmi szervezet és a női, egészség- és életmódmagazinok többsége is. A szakértők szerint a szójatermékek egészségmegőrző szerepe és fontossága folyamatosan növekszik, és egyre inkább a figyelem középpontjába kerül.

Montice túró 250 g,
Montice túró 500 g,
Montice ivójoghurt 500 g epres és multifrutti ízekben

Montice szelet tejjel és mézzel 28 g,
Montice szelet tejjel és kakaóval 30 g,
Montice szelet tejjel és kókusszal 30 g

Montice UHT tej 3,5 %,
Montice UHT tej 1,5%,
Montice UHT laktózmentes tej 1,5 %

Montice péksütemények
A Montice péksütemények választéka egyre bővül, a klasszikus ízek kedvelőinek kakaós, fahéjas, diós és mákos csiga, lekváros párna és bukta, mogyorókrémes, epres, málnás-vaníliás és Mozart croisant, túrós batyu és mákos hajó, míg az újdonságok kedvelőinek badeni kifli, diós korona és különböző töltött kalácsok kalácsok, sajtós és sós finomságok nyújtanak utánozhatatlan ízélményt akár 14 napig a frissen tartó fóliás csomagolásnak köszönhető.

Joya szójaitalok
A kiváló minőségű, egészséges étrendhez igazodó Joya szójatermékek megjelenése igazi színfolt a magyar reformtáplálkozás palettáján. Az 1 literes kiszerelésben kapható Joya szójaitalok harmonikus ízélményt nyújtanak, hozzájárulnak az egészséges életmód és a jó közérzet fenntartásához, százszázalékosan növényi alapanyagúak, génmanipulációtól mentes, szigorúan ellenőrzött gaz­daságokból származó szójababból készülnek. A Joya termékek laktóz-, glutén- és koleszterinmentesek, így a laktóz-, glutén- és tejérzékenyek is fogyaszthatják. A Joya szójaitalok többféle ízesítésben kaphatók: natúr ízben (kalciummal dúsítva), vaníliás, csokoládés, almás-limettás ízben, és a legújabb íz az ACE vitaminokkal dúsított egzotikus ízesítésű.

Joya Sojactiv és Joya Finesse
A Joya Sojactiv epres ital prebiotikumokkal dúsított és édesítőszerrel készült, így mind sportolóknak, mind cukorbetegeknek, mind a könnyedebb nyalánkságra vágyóknak hűsítő megoldás.
A Joya Finesse főzőkrém a tejszín 100%-os növényi helyettesítője, hiszen azonnal tölthető kávéba, teába, de kiválóan főzhető, így mártások, levesek sűrítésére éppúgy alkalmas, mint desszertek tálalásához, hiszen habbá verhető.

Joya Shake Eper és Joya Shake Egzotikus
A Joya friss termékek, így a Joya shakek azonnal fogyasztható finomságok a tejérzékenységben szenvedőknek, vegetáriánusoknak éppúgy, mint az egészségtudatos táplálkozás követőinek vagy a fogyókúrázóknak.

Joya Sojagurt
Tejmentes bázisú joghurtkultúrával készült szójafinomságok. Az eper és barack ízvariánsokat az extra nagy, valódi gyümölcsdarabok teszik még ízletesebbé.

Wiener jegeskávé
Wiener márkanév alatt a valódi bécsi kávéval készült, visszazárható, csavarós kupakos Wiener jegeskávé van jelen a magyar piacon, ami mellett hamarosan megjeleinik a Wiener Light változat is.

Bio Day
A vállalat a legfrissebb kutatások alapján készíti el biotejtermékeit, amely törekvést Magyarországon a BioDay márka képviseli, legsikeresebb tagja a BioDay sovány túró 250 g.

Kapcsolódó cikkeink