A Molson Coors szénsavmentes frissítőkön dolgozik a Z-generációval
A portfólió-innovációs stratégiáját előmozdító az italóriás bejelentette, hogy Happy Thursday néven olyan szénsavmentes üdítőt fejlesztett, amelyhez egy fiatal fogyasztókból álló panel meglátásait használta fel.
A Molson Coors legutóbbi bejelentése a fiatal fogyasztóknak szóló Happy Thursday elnevezésű szénsavmentes üdítőital-termékcsaládjáról szólt. A vállalat elmondta, hogy az italt egy Z-generációs fogyasztói panel tagjainak meglátásai alapján alkotta meg.
A termékcsalád 2024 márciusában debütál négy – eper, ananász-csillaggyümölcs, fekete cseresznye és mangó-passiógyümölcs – ízben. A 350 ml-es dobozban kapható ital alkoholtartalma 4,4% lesz.
Az italgyártó óriás elmondta, hogy egy olyan dobozos, szénsavmentes és alacsony alkoholtartalmú ital kifejlesztését tűzte ki célul, amely megoldást jelenthet a puffadást és égő érzést elkerülni kívánó fogyasztók számára.
A Molson Coors célja, hogy a közeljövőben nettó árbevételének egyharmada prémium italkínálatából származzon, 2023-ban pedig az értékesítés 28%-át tegyék ki a felső kategóriás italok.
Kapcsolódó cikkeink
Mesterséges intelligencia és vallás – támogat vagy távolít?
A mesterséges intelligencia térhódítása alól a vallással való találkozás, a…
Tovább olvasom >Mennyi kávét iszik a Z-generáció?
A német kávépiac jelentős átalakuláson megy keresztül, főként a fiatalabb…
Tovább olvasom >Közös növényi újdonságokat dob piacra a PepsiCo és a NotCo Chilében
A PepsiCo és a chilei NotCo együttműködésének eredményeként két új,…
Tovább olvasom >További cikkeink
November vége után is megmaradhat az árrésstop
Ahogyan arról mi is írtunk, meghosszabbította a kormány az élelmiszerek…
Tovább olvasom >Újabb pályázat segíti az élelmiszer-feldolgozást: húszmilliárd forintos keret nyílik ősszel
Az itthon megtermelt mezőgazdasági alapanyag minél nagyobb arányú, hatékonyabb és…
Tovább olvasom >Szeptembertől jön a digitális SZÉP-kártya – nő a keretösszeg is
Idén szeptember 1-jétől életbe lépnek a tavaly bejelentett változások a…
Tovább olvasom >