A MIRELITE MIRSA Zrt. a hónap kis- és középvállalkozása

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 09. 11:27

2014. május 8-án Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter átadta a „Díj a sikeres vállalkozásokért” áprilisi elismeréseket. A hónap kis- és középvállalkozása díjat a MIRELITE MIRSA Zrt-nek ítélték oda, melyet Dr. Losó Adrienn ügyvezető igazgató vehetett át.

mirelite

A díjak odaítélésének egyik legfontosabb célja, hogy nyilvánosságot teremtsenek a sikeres vállalkozásoknak. Azokat a cégeket kívánják elismerni, amelyek munkájukkal, eredményeikkel hozzájárultak a magyar gazdaság fejlődéséhez – mondta Varga Mihály.

„Vállalatunk kizárólag magyar alapanyagot használ fel és magyar munkaerővel Magyarországon folytatja termelő tevékenységét” – mondta Dr. Losó Adrienn. Kiemelte e mellett, hogy „a MIRELITE MIRSA Zrt. a korábbi hagyományok megtartása mellett a fejlesztést, az új termékek megalkotását folytonossá tevő politikát folytat annak érdekében, hogy értéket őrizzen és teremtsen is egyben”.

A 100 %-ban hazai tulajdonban levő MIRELITE MIRSA Zrt. családi vállalkozásként működik, kizárólag magyar alapanyagok felhasználásával állít elő kiváló minőségű gyorsfagyasztott termékeket. 2010 óta a nagy múltú – hazánkban a gyorsfagyasztás technológiáját bevezető – MIRELITE márka tulajdonosa, melynek márkanevét fel is vette a nevébe.

Kapcsolódó cikkeink