A minőség titka: ISO 22000 szabvány a SPAR húsüzeménél
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Daraboló és Húsfeldolgozó üzeme a Magyarországon működő húsüzemek között elsőként szerezte meg az ISO 22000 élelmiszer-biztonsági szabvány szerint felépített rendszer tanúsítását.Ez a nemzetközi szinten leginkább elfogadott szabvány a HACCP irányelveit összehangolja a kialakult termékgyártói gyakorlattal, megkönnyíti az élelmiszer-ipari folyamatok során fellépő kockázatok hatékony feltárását és kezelését, valamint a vevői igényeknek való legmagasabb szintű megfelelés biztosítéka is.
Garanciát jelent a SPAR-csoport közel 400 üzletében kapható friss hús és húskészítmények kiváló minőségére. A megbízható és tanúsított minőség által a friss hús értékesítése a SPAR üzleteiben öt év alatt megháromszorozódott.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ünnepi vacsora négy személyre egy csomagban
November 15. és 17. között 150 Tesco áruházban gyűjtik a…
Tovább olvasom >A Konyhafőnök sztárséfjeivel lép partnerségre a Kifli.hu
A Kifli.hu online szupermarket lett az RTL Konyhafőnök című, kulináris…
Tovább olvasom >Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >