A Metsä Board új kartondobozokat mutatott be a Luxe Pack Monacón

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 30. 11:30

A csomagolóipar vezető gyártóit felvonultató Luxe Pack Monacón a Metsä Board a fenntarthatóság jegyében a könnyűsúlyú csomagolások széles választékát mutatta be. Az új kartondobozt, a Carta Allurát luxuscélú felhasználásra fejlesztették ki. A teljesen fehérített Modo Northern Light termékcsalád szintén bemutatkozott. Felülete ideális lehetőséget biztosít a nyomtatásra.

logo-metsa-boardA Carta Allurát kivételes simasága és lágysága ideálissá teszi a fóliahajlításra, csillogó lakkborítás viselésére és egyéb speciális megoldásokra. Kellemes vizuális megjelenést biztosít a becsomagolt prémium termékeknek. Ez a könnyűsúlyú, mégis szilárd csomagolóanyag a legalkalmasabb a csúcsminőségű szépségápolási termékek, továbbá ételek és italok csomagolására, valamint grafikai alkalmazásokra is.

A kiállítás lehetőséget biztosított a márkatulajdonosoknak, hogy a Metsä Board Csomagolási Szolgáltatásait is megismerhessék. A Metsä Board széleskörű szolgáltatás nyújt a csomagolási igények elemzésétől a tervezési szolgáltatásokig, a nyomtatástól az ellátási lánc irányításáig.

Kapcsolódó cikkeink