A METRO támogatja az AISB Nemzetközi Fesztiválját

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 29. 00:00

A METRO a rendezvény lebonyolításához szükséges eszközökkel támogatta az Amerikai Nemzetközi Iskola (AISB) Nemzetközi Fesztiválját. A fesztivált 2010. március 28-án rendezték meg.

A fesztivál egyrészt az iskola sokszínűségét és az iskolai közösség dinamizmusát ünnepli, illetve minden évben alkalmat teremt arra is, hogy a szervezet gyűjtést szervezzen a szélesebb közösség  körében humanitárius és kulturális kezdeményezések támogatására. A METRO első hívásra csatlakozott a támogatók köréhez, hogy hozzájáruljon a már tavaly is sikeres rendezvényhez, ahol közel 2000 ember vett részt és milliós adomány gyűlt össze.
Az AISB hosszú ideje igen jó kapcsolatokat ápol számos szervezettel, mint a  Csodalámpa Alapítvány, akik gyógyíthatatlan gyermekeket támogatnak; a Prizma Általános Iskola  és a Gyengénlátók Iskolája – akikkel egész évben kapcsolatot tartanak fenn és a fejlődési rendellenes-séggel vagy részleges látászavarral küzdő gyermekeket segítik; a Telek Kutyamenhellyel;  a Habitat for Humanity szervezettel; az Új otthon, új élet árvaházzal; a Magyar Speciális Olimpiai szervezetével; az ENSZ menekültügyi projektjével.
A METRO Magyarország egyik vezető kereskedelmi vállalataként felelősségének a humanitárius célú projektek támogatását.Kapcsolódó cikkeink