A METRO nyereményjátékra invitálja gasztronómiai vásárlóit

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 09. 11:14

A METRO Kereskedelmi Kft. nagyszabású nyereményjátékra invitálja profi gasztronómiai termékeinek vásárlóit, amelynek keretén belül a gasztro vevők garantáltan Magyar Turizmus Kártyát és üdülési utalványt nyernek, húsz szerencsést pedig a vállalat eljuttat a londoni Nyári Olimpiai Játékokra is.

A GasztrOlimpián történő részvétel feltételei közé tartozik, hogy a METRO profi partnerei 2012. január és július között minden hónapban nettó 50 000 Ft értékben vásároljanak a vállalat Éves Gasztronómiai Katalógusából, valamint részt vegyenek a METRO képzésközpontja, a Vevőakadémia által szervezett kurzuson.

A célkitűzéseket teljesítő vásárlókat garantált nyereményekkel: Magyar Turizmus Kártyával, valamint egy 2 főre szóló, 2 éjszakás, félpanziós belföldi üdülési utalvánnyal jutalmazza a nagykereskedés. Ezen felül a májusig legjobban teljesítő 20 vásárló lehetőséget kap arra, hogy élőben szurkolhasson a XXX. Nyári Olimpiai Játékokon Londonban. A METRO az utazást és a szállást is biztosítja a GasztrOlimpia nyerteseinek.

A játék részletes szabályzata a www.vevoakademia.hu oldalon érhető el.

Kapcsolódó cikkeink