A METRO is támogatja a haiti földrengés károsultjait
A METRO áruházlánc biztosítja az alapanyagokat és a frissítő italokat arra a jótékonysági gálavacsorára, amely a haiti földrengés károsultjainak megsegítésére szerveződött.
A METRO, mint a magyar gasztronómia elkötelezett támogatója és partnere, magától értetődően állt a jó ügy mellé, mely a „Sztárszakácsok Haitiért – Egyél, hogy ehessenek!” nevet viseli.
A 2010. február 17-én este megrendezésre kerülő eseményre az alapanyagokat és a frissítő üdítőitalokat a METRO biztosítja, melyekből a hatfogásos menüt a magyar szakácsok krémje álmodta meg és készíti el: Buday Péter mesterszakács, továbbá a Bocuse d’Or Selection Hungary döntőjébe jutott szakácsok: Hajdú Zoltán (Ken Carpathia), Kiss Gergely (Crocus-Gere Borhotel – Villány), Kiss Krisztián (Dunapark Kávéház), Kiripolszki István (Kogart), Kostyál Gábor (Hotel Helikon – Keszthely), Lenkei Tamás (Hunguest Hotel Pelion – Héviz), Mező Gábor (Café Erté) és Volenter István (Mala Garden – Siófok). A menüsort lezáró desszertet a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Kreil Vilmos készíti majd el.
A „Sztárszakácsok Haitiért – Egyen, hogy ehessenek!” mottóval meghirdetett rendezvény teljes bevétele a károsultak megsegítését szolgálja majd.
A jótékony célú gálavacsora helyszíne a Sofitel Budapest Chain Bridge étterme lesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >