A METRO is támogatja a haiti földrengés károsultjait

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 16. 00:03

A METRO áruházlánc biztosítja az alapanyagokat és a frissítő italokat arra a jótékonysági gálavacsorára, amely a haiti földrengés károsultjainak megsegítésére szerveződött.

A METRO, mint a magyar gasztronómia elkötelezett támogatója és partnere, magától értetődően állt a jó ügy mellé, mely a „Sztárszakácsok Haitiért – Egyél, hogy ehessenek!” nevet viseli.
A 2010. február 17-én este megrendezésre kerülő eseményre az alapanyagokat és a frissítő üdítőitalokat a METRO biztosítja, melyekből a hatfogásos menüt a magyar szakácsok krémje álmodta meg és készíti el: Buday Péter mesterszakács, továbbá a Bocuse d’Or Selection Hungary döntőjébe jutott szakácsok: Hajdú Zoltán (Ken Carpathia), Kiss Gergely (Crocus-Gere Borhotel – Villány), Kiss Krisztián (Dunapark Kávéház), Kiripolszki István (Kogart), Kostyál Gábor (Hotel Helikon – Keszthely), Lenkei Tamás (Hunguest Hotel Pelion – Héviz), Mező Gábor (Café Erté) és Volenter István (Mala Garden – Siófok). A menüsort lezáró desszertet a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Kreil Vilmos készíti majd el.
A „Sztárszakácsok Haitiért – Egyen, hogy ehessenek!” mottóval meghirdetett rendezvény teljes bevétele a károsultak megsegítését szolgálja majd.
A jótékony célú gálavacsora helyszíne a Sofitel Budapest Chain Bridge étterme lesz.




Kapcsolódó cikkeink