A McDonald’s befejezte növényi alapú burgereinek tesztelését
A McDonald’s február közepétől mintegy 600 amerikai üzletében tesztelte új, növényi alapú burgerét, a McPlantet.
Noha a cég egyelőre nem tette közzé, hogyan teljesített az új termék, egyes elemzések máris arról számoltak be, hogy a vártnál gyengébb volt a érdeklődés a McPlant iránt.
A BTIG elemzője, Peter Saleh szerint úgy tűnik, San Franciscóban volt a legnagyobb érdeklődés az McPlant iránt, de heti 125-130 rendeléssel ott is csak a legalacsonyabb eladási előrejelzéseket teljesítette a termék, míg Dallasban 30 százalékkal ez alatt maradt.
Akárhogyan is teljesített azonban az új burger, elemzők szerint nem valószínű, hogy 2022 második fele előtt megjelenne a termék az üzletekben.
Forrás: RestaurantDive
Kapcsolódó cikkeink
McDonald’s visszahódítási stratégia: megérkezett a McValue
A McDonald’s, az Egyesült Államok legnagyobb gyorsétteremlánca, új menükoncepcióval próbálja…
Tovább olvasom >Tépett sertéshússal érkezik a McDonald’s legújabb szendvicse
A hazai McDonald’s november 14-én mutatja be országszerte Maestro burgercsaládja…
Tovább olvasom >Fertőzésveszély a friss zöldségek miatt: az E. coli járvány és a gyorséttermek kihívásai
Az amerikai gyorsétteremláncok csütörtökön drasztikus lépésre kényszerültek: a McDonald’s éttermeinek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az ipari termelés 4,2 százalékkal mérséklődött novemberben
2024 novemberében az ipari termelés volumene 4,2, munkanaphatástól megtisztítva 2,9…
Tovább olvasom >Globális trendek – élelmiszeripari insightok
Az élelmiszeripar globális trendjeinek és innovációinak vezető platformjaként működő SIAL…
Tovább olvasom >Minden negyedik magyar javítaná emésztési jóllétét, de nem tudja, hogyan
Az új év kezdete sokak számára az egészségükre való tudatosabb…
Tovább olvasom >