A MÁV is csatlakozik a Torkos Csütörtökhöz

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 22. 12:20

A MÁV-START Zrt. idén is csatlakozik az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő, népi hagyományt idéző Torkos Csütörtök akcióhoz. A személyszállító vasúttársaság 50%-os kedvezménnyel várja mindazokat, akik ezen a napon nemcsak az utazásukhoz, hanem gasztronómiai kirándulásukhoz is a vasutat választják.

A személyszállító vasúttársaság február 23-án, csütörtökön közel 50 járat étkezőkocsijában várja szeretettel utasait a Torkos Csütörtök elnevezésű program alkalmából. Az utasok számára a vasúttársaság a belföldi InterCity vonatokban és a nemzetközi viszonylatban közlekedő étkezőkocsikban 50 %-os kedvezményt nyújt az étlapon szereplő kínálatból. Az engedmény az Utasellátó étkezőkocsikban elfogyasztott ételek és egy hozzá választott ital árára vonatkozik.

Torkos Csütörtök napján a vasúttársaság széles étel- és italkínálattal várja az utasokat, akik belföldön Pécsre, Debrecenbe, Miskolcra, Nyíregyházára valamint Budapestre utazva vehetik igénybe a sajátos atmoszférájú étkezőkocsik kedvezményes szolgáltatásait. A nemzetközi forgalomban közlekedő étkezőkocsikon az akció napján Biharkeresztes és Hegyeshalom határállomásig vehető igénybe a kedvezmény.

Torkos Csütörtökön az első, étkezőkocsival közlekedő vonat Hamburgba indul 5:25-kor a Keleti pályaudvarról, míg az utolsó szerelvény, amelyen akciós étel- és italkínálat igényelhető, a Hámor InterCity, amely 19:54 kor indul Debrecenből Nyíregyházára – írja a turizmusonline.hu.

Kapcsolódó cikkeink