A MasterChef hamarosan a TCC hűségprogramjaiban tűnik fel

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 08. 27. 11:26

Exkluzív, négyéves licensz megállapodást kötött a vásárlói hűségprogramok tervezésével és megvalósításával foglalkozó TCC, illetve a népszerű TV-show és márka, a MasterChef. A megállapodásnak köszönhetően MasterChef termékekkel – többek között sütő- és főzőedényekkel, evőeszközökkel, késekkel és konyhai kiegészítőkkel – jutalmazhatják majd a kereskedelmi láncok hűséges vásárlóikat aktuális marketingkampányaik részeként.

TCC Masterchef

A vásárlók a MasterChef termékekhez az egyes kiskereskedelmi láncoknál a vásárlások után kapott hűségpontokat beváltva juthatnak majd hozzá.

Manfred Litschka, a TCC regionális értékesítési igazgatója elmondta: “Örömünkre szolgál, hogy a MasterChef-et is a vezető fogyasztói és szórakoztatóipari licensz partnereink között köszönthetjük. A világ egyik legnagyobb televízió-sorozat márkájaként a MasterChef az otthoni főzés szerelmeseit inspirálja. A MasterChef konyhai eszköz kollekció segítséget nyújt abban, hogy az ételek otthon is könnyen és magabiztosan elkészíthetők legyenek. Bízunk benne, hogy a márka a magyar vásárlók között is népszerű lesz, ezért szívesen részt vesznek majd a MasterChef hűségprogramban. Egy jól megtervezett és végrehajtott MasterChef hűségprogram támogatja kiskereskedelmi ügyfeleink marketing stratégiáját és hozzásegíti őket, hogy könnyebben elérjék az értékesítési céljaikat. ”

Branco Scherer, az Endemol Shine Group nemzetközi kereskedelmi együttműködések ügyvezető igazgatója elmondta: “A piacvezető és világszerte működő TCC vállalattal kötött új partneri együttműködésünk célja, hogy a MasterChef márkaértékének erejére és hitelességére építve kivételes vásárlási élményt teremtsünk. Ez a logikus lépés abban a törekvésünkben, hogy a MasterChef termékeket szélesebb közönséghez juttassuk el, új vásárlókat nyerjünk meg, miközben a meglévőket is jutalmazzuk.”

Kapcsolódó cikkeink