A Mars a Conjure-ral közvetlenül a fogyasztóknak kínál jégkrémet

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 03. 08. 09:11

A Conjure, a globális mobilüzlet-szolgáltatás és a Mars Incorporated édességgyártó közös projektje keretében a Mars márkák alá tartozó fagylaltok on-demand mobil üzletekben kaphatók az Egyesült Államokban.

Az együttműködés keretében a Conjure mobil üzletekből álló flottáját a Mars jégkrém-portfóliójának kínálatával szerelik fel, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy okostelefonjukról rendeljenek jégkrémet, és azt perceken belül a kívánt helyre szállítsák.

A projekt a Los Angeles-i Hollywoodban indul idén tavasszal, és a tervek szerint az év folyamán további helyszínekre is eljut majd.

Induláskor a vásárlók a Conjure mobil jégkrém-boltjaiban M&M’s csokoládés, Snickers és Twix tölcséres fagyikat, M&M’s szendvicseket, illetve Snickers és Twix pálcikás jégkrémet vásárolhatnak.

Az egykattintásos rendelési folyamatnak köszönhetően a fogyasztók a Conjure alkalmazás segítségével az általuk kiválasztott helyszínre hívhatják a mobil üzletet. Az állítólag perceken belül megérkezni képes és a Conjure szabadalmaztatott, kasszanélküli rendszerével felszerelt mobil üzlet lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy a rendelésük hűtőből kivétele után és elsétáljanak.

ESM

Kapcsolódó cikkeink