A Magyar Franchise Szövetség a legjobb franchise hálózatokat díjazza csütörtökön

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 24. 12:03

Minden évben sor kerül a Magyar Franchise Szövetség gálaestjére, a franchise szakma eme rangos eseményére, melyen felvonulnak a legfontosabb hálózatok, hogy ünnepeljék a terület kiválóságait. A rendezvénynek ezúttal egy négy csillagos szálloda, a Ramada Plaza Budapest Hotel ad otthont.

A hazai franchise szakmát tömörítő szervezet már sok-sok éve dolgozik azon, és tesz rendkívüli erőfeszítéseket azért, hogy a franchise gazdasági súlyát, a magyar gazdaságra gyakorolt hatásait bemutassa, tagjainak érdekeit képviselje.

A díjak komoly elismerést jelentenek a szakma részéről, ezért minden évben számos hálózat pályázik a legnagyobb megbecsülést jelentő “az év franchise hálózata” címre. A díjak a következő kategóriákban kerülnek kiosztásra: az év franchise hálózata, a legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata, valamint az év franchise átvevője, és az év legsikeresebb fiatal átvevője. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesülnek az elismerésekben.

A korábbi, 2010. évi díjazottak:
A 2010. Év franchise hálózata elismerést, a Duna House ingatlanközvetítő-hálózat érdemelte ki. Az év legdinamikusabban fejlődő, fiatal franchise hálózata kategória győztese a Lapterjesztő hálózata lett. Az Év legsikeresebb franchise átvevője díjat Lászlóné Gyócsi Mónika, a High-Care franchise hálózat franchise átvevője kapta. Az Év fiatal, sikeres franchise átvevője díjat a Pékpont franchise hálózat partnere, Mezei Zsolt érdemelte ki. (turizmusonline.hu)

Kapcsolódó cikkeink