A magyar csapat az előkelő 12. helyen végzett a Bocuse d’Or-on
Tegnap befejeződött a Bocuse d’Or 2018-19-es versenysorozata, A lyoni döntőben a mezőny legfiatalabb séf-tagja, Pohner Ádám vezette magyarok a 24 csapat közül a 12. helyen végeztek, közvetlenül a gasztronómiai nagyhatalmak mögött. Ott voltunk az erős középmezőnyben!
A dobogóra ezúttal csak skandinávok állhattak – sorrendben Dánia, Svédország és Norvégia.
A legjobb hústál díja Finnországé lett, a legjobb tányértéma különdíját Franciaország kapta, a legjobb commis pedig a dánok képviselője lett.
Képeinken a győztes Kenneth Toft-Hansen, a dobogósok, a zsűri és a mezőny első 12 csapatának az eredményei.
Forrás bocusedorakademia.hu/ Bocuse d’Or Danmark
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >