A magyar csapat az előkelő 12. helyen végzett a Bocuse d’Or-on
Tegnap befejeződött a Bocuse d’Or 2018-19-es versenysorozata, A lyoni döntőben a mezőny legfiatalabb séf-tagja, Pohner Ádám vezette magyarok a 24 csapat közül a 12. helyen végeztek, közvetlenül a gasztronómiai nagyhatalmak mögött. Ott voltunk az erős középmezőnyben!
A dobogóra ezúttal csak skandinávok állhattak – sorrendben Dánia, Svédország és Norvégia.
A legjobb hústál díja Finnországé lett, a legjobb tányértéma különdíját Franciaország kapta, a legjobb commis pedig a dánok képviselője lett.
Képeinken a győztes Kenneth Toft-Hansen, a dobogósok, a zsűri és a mezőny első 12 csapatának az eredményei.
Forrás bocusedorakademia.hu/ Bocuse d’Or Danmark
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >A fenntartható turizmus fejlesztését segítő uniós program indult Szegeden
A fenntartható turizmus fejlesztését segítő, 2,5 millió eurós (mintegy egymilliárd…
Tovább olvasom >A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Az angolok imádják a(z angol) humort, láthatóan még a vendéglátóhelyek…
Tovább olvasom >