A magyar csapat az előkelő 12. helyen végzett a Bocuse d’Or-on
Tegnap befejeződött a Bocuse d’Or 2018-19-es versenysorozata, A lyoni döntőben a mezőny legfiatalabb séf-tagja, Pohner Ádám vezette magyarok a 24 csapat közül a 12. helyen végeztek, közvetlenül a gasztronómiai nagyhatalmak mögött. Ott voltunk az erős középmezőnyben!
A dobogóra ezúttal csak skandinávok állhattak – sorrendben Dánia, Svédország és Norvégia.
A legjobb hústál díja Finnországé lett, a legjobb tányértéma különdíját Franciaország kapta, a legjobb commis pedig a dánok képviselője lett.
Képeinken a győztes Kenneth Toft-Hansen, a dobogósok, a zsűri és a mezőny első 12 csapatának az eredményei.
Forrás bocusedorakademia.hu/ Bocuse d’Or Danmark
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >