A magyar bor hivatalos közösségimédia-oldala

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 10. 01. 13:04

Az Agrárminisztérium irányítása alatt működő Agrármarketing Centrum (AMC) szorosan együttműködve a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) Wines of Hungary – Personally (magyar neve: Magyar bor – személyesen) elnevezéssel indította el bormarketing-tevékenységét közösségimédia-felületeken, melynek célja a magyar borok népszerűsítése az európai és a kontinensen túli piacokon.

Wines of Hungary - personally

Ez év januárjától a magyar borhoz köthető közösségi marketingfeladatokat – szoros együttműködésben az MTÜ-vel – az AMC látja el. Ennek részeként megszületett a hivatalos Facebook- és Instagram-oldal Wines of Hungary – Personally név alatt. A már elérhető digitális platformok angol, illetve magyar nyelven is promotálják a magyar bort a nagyközönség számára, így átadva annak értékeit, egyedi üzeneteit, általános jellemzőit és sokszínűségét. Továbbá a közös platform az általános borkultúra erősítése mellett beszámol az aktuális hírekről és eseményekről is.

Az MTÜ kül- és belpiaci bormarketing-kommunikációjának a sikeréhez webes felületén, egy letisztult, modern designnal és képanyaggal rendelkező, a magyar bor legfontosabb jellemzőit és tudnivalóit összegző, https://bor.hu/ oldallal járul hozzá. //

 

Kapcsolódó cikkeink