Trade magazin > Hírek és cikkek > Piaci Hírek > A Magnum idei újdonságait fenséges cukrászkülönlegességek ihlették
A Magnum idei újdonságait fenséges cukrászkülönlegességek ihlették
A roppanós csokoládéba burkolt Magnum Tiramisut a kávés szósz, a lágy, tiramisuízű jégkrém és a piskótadarabok teszik teljessé, míg a fenségesen krémes, vaníliaalapú Magnum Crème brûlée ínycsiklandó karamellszósszal, pirított cukordarabokkal ötvözött tejcsokoládé-köntösében csábít.
Az élmények hódolóinak!
Bevezetés hónapja:
2015. március
Kapcsolatfelvétel: Unilever Magyarország Kft., kapcsolattartó: Vevőszolgálat;
T.: 06–40–400–400;
E-mail: vevoinfo@unilever.com
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >