Trade magazin > Hírek és cikkek > Piaci Hírek > A Magnum idei újdonságait fenséges cukrászkülönlegességek ihlették					                
            A Magnum idei újdonságait fenséges cukrászkülönlegességek ihlették
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  A roppanós csokoládéba burkolt Magnum Tiramisut a kávés szósz, a lágy, tiramisuízű jégkrém és a piskótadarabok teszik teljessé, míg a fenségesen krémes, vaníliaalapú Magnum Crème brûlée ínycsiklandó karamellszósszal, pirított cukordarabokkal ötvözött tejcsokoládé-köntösében csábít.
Az élmények hódolóinak!
Bevezetés hónapja:
2015. március
Kapcsolatfelvétel: Unilever Magyarország Kft., kapcsolattartó: Vevőszolgálat;
T.: 06–40–400–400;
E-mail: vevoinfo@unilever.com
Kapcsolódó cikkeink
			
				Még több cikk hasonló témában >			
                                
		További cikkeink
Száznál több szakmában keresnek munkavállalókat a kőbányai vállalatok és közintézmények
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Emelkedő pályán a baromfiárak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Zambó Péter: a klímaváltozás kihívásaira olyan természetalapú megoldásokkal kell választ adni, mint amilyen az erdőtelepítés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

					
					
					