A Lidl Magyarország több, mint egymillió forintot adományozott a KézenFogva Alapítványnak

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 08. 22. 10:32

A Lidl Magyarország több, mint egymillió forintnyi adomány adott át a KézenFogva Alapítvány javára.

A vállalati CSR szinte már kötelező minden olyan cég számára, aki komolyan veszi a fenntarthatóságot és a tudatosan átgondolt gazdasági működést. Ennek jegyében a Lidl Magyarország 2011. június 9. és július 6. között minden Cien naptejének értékesítéséből származó árbevételének 10%-át felajánlotta a KézenFogva Alapítvány számára.

A periódus végére 1.184.000 Ft gyűlt össze, melyet Pordán Ákos, az alapítvány elnöke vett át. Az alapítvány a leghátrányosabb helyzetben lévő fogyatékkal élő és halmozottan sérült emberek ügyének támogatását tűzte ki zászlajára. A Lidlnek kiemelkedően fontos, hogy olyan célokat támogasson, melyek alapvetően megegyeznek a vállalat által is képviselt értékekkel.

„Örömmel adjuk át az összegyűlt 1.184.000 Ft-ot a KézenFogva Alapítványnak, mert biztosak vagyunk benne, hogy jó helyre kerül. Az Alapítvány olyan programjaiba forgatja majd vissza, amik jelentősen hozzájárulnak a fogyatékos emberek életminőségének javulásához.” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország pr vezetője.

Kapcsolódó cikkeink