A legjobb kiskereskedelmi bérbeadó

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 17. 11:58

Február 10-én Varsóban az Europaproperty CEE Retail Real Estate Awards díjátadón a Jones Lang LaSalle nyerte el a közép-kelet európai régió legjobb kiskereskedelmi bérbeadó ügynökségének járó díjat. A díjat a regionális kiskereskedelmi piacon aktív fejlesztőkből, bérbeadókból, bankokból és bérlőkből álló zsűri ítélte a Jones Lang LaSalle-nak.

Beatrice Mouton, a Jones Lang LaSalle regionális kiskereskedelmi bérbeadási igazgatója így kommentálta az elismerést: “A mai kihívásokkal teli időkben ez a díj az elismerése mindannak, amit a Jones Lang LaSalle szakértői elértek a régióban; kreativitásuk, elkötelezettségük és lelkesedésük eredményeként. A díjat azonban nem csak az ő szakértelmüknek, hanem befektetési, értékbecslési, ingatlan kezelői és piackutatási részlegeink folyamatos támogatásának és együttműködésének is az elismerése. A megtiszteltetést ügyfeleinkkel megoszjuk és ezzel mondunk köszönetet a hűségükért, a szakértelmünkbe és képességeinkbe vetett hitükért, amelyet a régióban az elmúlt 19 évben tanúsítottak. A mi sikerünk az ő sikerük is.”

Sipos Melinda, a Jones Lang LaSalle budapesti irodájának helyettes kiskereskedelmi vezetője elmondta: “A budapesti kiskereskedelmi bérbeadási részleg 2010-ben is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a meglehetősen kedvezőtlen piaci körülmények ellenére. A tavaly ősszel megnyílt Corvin Bevásárlóközpont bérbeadásával egyidőben az idei átadású KÖKI Terminál értékesítése is már folyamatban volt. Az új bevásárlóközpont bérbeadása idén folytatódik és ezen kívül még számos más kiskereskedelmi bérbeadásra vonatkozó megbízást is elnyertünk. Azonban nem csak a megbízásaink száma, hanem a bérbeadási csapatunk létszáma is bővült. Az év elején csatlakozott hozzánk Házi Krisztián, aki az elmúlt közel 10 évben az ingatlanszakma számos területén bizonyított. Szakmai karrierjét a Cushman&Wakefield-nél kezdte 2002-ben, majd a CPB Hungáriánál és az A1 Ingatlannál töltött évek után csatlakozott a Jones Lang LaSalle kiskereskedelmi bérbeadási részlegéhez. A budapesti kiskereskedelmi részleg így még erősebb bérbeadói csapattal áll az ügyfelei rendelkezésére 2011-ben is” – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink