A legjobb hazai márkák között a SKY Marketing

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 22. 11:11

Üzleti márkák kategóriában díjazták a SKY Marketinget a legjobb magyar márkák, a MagyarBrands ünnepélyes gálaestjén.

skymarketingNegyedik alkalommal került sor a hazai márkák már tradicionálisnak tekinthető ünnepére, a MagyarBrands díjátadó gálájára. A SKY Marketing kommunikációs ügynökséget a bíráló bizottság a tradíció, a menedzsment, a foglalkoztatás, a tulajdon, az ismertség, a reputáció és az identitás kritériumok alapján példaértékű üzleti márkák közé választotta.

A multinacionális cégcsoportból kivált, 22 éves múlttal rendelkező SKY Marketing Kft. egyike a legrégebbi magyar tulajdonú kommunikációs ügynökségeknek.

„A szakmában köztudott, hogy az FMCG-piac széles körű ismeretével rendelkező ügynökség a szokványos marketingmegoldások helyett visszatérően a márkaépítés egyedi, személyre szabott és hatékony módját választja. Ügyfeleiket és projektjeiket nagy gondossággal kezelik. Ezt többek között az is bizonyítja, hogy legtöbb ügyfelüket legalább 10 éve mondhatják partnerüknek” – emelte ki Dr. Serényi János, a szakértői bizottság elnöke

Nevéhez köthető az első magyar TCR-kampány (a Kecskeméti Konzervgyár bébiételének „Kiskanálnyi segítség” kampánya), továbbá a Cora kommunikációjával a hipermarket, a BricoStore kommunikációja során pedig a barkácsáruház kategória bevezetése a piacra. Az ügynökség olyan márkák marketingkommunikációján dolgozott és dolgozik a mai napig, mint pl. a COOP, a Mucopront, a Széchenyi Kártya Program, az OSRAM Magyarország vagy épp a VOSZ – néhány példát említve, a teljesség igénye nélkül.

A SKY Marketing egyediségét tükrözi, hogy társadalmi felelősségvállalás jegyében különleges CSR-programok koncepcióját dolgozza ki és valósítja meg. A szakma és a nagyközönség elismerését is kivívta a Zewa WC – kultúrtörténeti kiállítása, melynek keretében kortárs alkotók műveiből jótékonysági célú árverést szervezett a Csecsemőotthonok Országos Módszertani Intézete számára. Legnagyobb ügyfelükkel, a COOP cégcsoporttal együttműködve stratégiai szintre emelték az üzletlánc társadalmi felelősségvállalását. Évről évre megszervezi a minőségi hazai termékeket fókuszba helyező szakmai programot, a Coop Rallyt, valamint a Coop Segély Alapítvány minden megyét érintő élelmiszeradomány átadásait.

De ebbe a kategóriába sorolható az üzletlánc négyévente megszervezett edukációs Olimpiai roadshow-ja és a 2013-ban lebonyolított „Együtt az egészségért!” országjáró programja, amely az egészséges életmódot, a prevenció szükségességét népszerűsítette.

Kapcsolódó cikkeink