A legjobb eredménnyel a döntőbe jutott Veres István lett a Bocuse D’Or hazai döntőjének győztese
Veres István, A budapesti Babel séfje képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or európai döntőjén májusban Tallinnban. Ellenfelei a hazai döntőben Palágyi Eszter (Matild Palace), Haraszti Zsolt (Societé), Csik Gábor (Caviar&Bull), Huszár Tibor (Fenyves Szálloda és Konferenciaközpont) és Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) voltak.
Veres István mögött a második helyen Kelemen Roland, a harmadikon Haraszti Zsolt végzett. A legjobb konyhai munkát elismerő különdíjat Veres István kapta meg, a legjobb csapatmunka és a legjobb hústányér elismerést pedig Haraszti Zsolt, a legjobb haltányérér Kelemen Rolandé volt. A legjobb commis-nak Molnár Dávidot, Csik Gábor partnerét választották. Az új, környezettudatossággal kiérdemelt fenntarthatósági különdíjat Kelemen Roland szerezte meg.
(fotó: MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Zöld gasztronómia – Mi lehet a fenntartható siker receptje?
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállításon, az MMSZ HoReCa és Event…
Tovább olvasom >MTÜ: a legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Sikeres Bocuse-szereplés Trondheimban
Március 19-20-án zajlott a Bocuse d’Or Europe 2024 verseny döntője…
Tovább olvasom >További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >