A Kunság-Szesz Zrt. a pálinkafőzés területén is letette névjegyét

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 28. 11:36

A Vidékfejlesztési Minisztérium által kiadott Borkiválóságok könyve után most megjelent a Pálinkakiválóságok könyve is, melyben 171 beküldött termék közül csak 83 jutott be a legjobbak közé. Köztük a Kunság- Szesz Zrt. pálinkafőzdéjének körte- és barackpálinkája is megtalálható.

Kunsag-SzeszA Kunság- Szesz Pálinkafőzde 2013-ban indult egy a kornak megfelelő, modern főzdével. Nagy büszkeség, hogy rögtön az első félévben már bizonyítottan a legjobbak közé sorolják be őket.

Gyurján Attila, a 22 éves főzőmester így nyilatkozott a versenyről:

„Az Országos Pálinkakóstolóra a Mátyás pálinkacsalád termékei közül háromféle ízzel indultunk, melyekből a körte és a barackpálinkák került be a pálinkakönyvbe. A szilvapálinkával is neveztünk, ami itt most nem kapott helyezést, de elkeseredésre nincs okunk, hiszen az ausztriai Destillatan ezüstérmet, az Országos Pálinka – és Törkölypálinka versenyen aranyat, a gyulai Világ kupán pedig a Champion díjat is megnyertük! Pálinkáink a fiatalos, friss gyümölcsös jelleget képviselik, ezáltal méltán lehet népszerű a fiatalok körében is.”

Kapcsolódó cikkeink