A KÖSZ 2023–2024 közétkeztetési szakácsverseny döntőjének első napja
Megkezdődőtt a KÖSZ idei döntője, kiosztották az első közönségdíjat.

Komoly szakmai zsűri értékelte az első 4 csapat munkáját
A SIRHA Budapest 2024 meghatározó témája a fenntarthatóság, ami a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) filozófiájával és aktivitásaival is összecseng, ennek megfelelően a kiállításon rendezett KÖSZ 2023–2024 közétkeztetési szakácsverseny döntője is e gondolat köré épül. Célja a közétkeztetés népszerűsítése, minőségének javítása, az étkezési kultúra fejlesztése.
Az októberi elődöntőket követően 12 négy fős csapat jutott a döntőbe, amely március 5-6-7-én, szakmai programokkal kiegészítve, a kiálltás nyitvatartási idejében látogathatóan zajlik. Naponta 4-4 csapat versenyez, munkájuk minőségét – az ételkészítés technológiáját, csapatmunkát, szervezettséget, gazdaságos alapanyaghasználatot, higiéniát, tálalást, a verseny-box takarítását – 4 fős konyhai zsűri értékeli. A 8-14 óra között zajló verseny végén a kész ételeket a közönség is megkóstolhatja.

Az első nap közönségdíjasa a Balassa Team lett
Kapcsolódó cikkeink
X. Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ 2025–2026)
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV), a Magyar Nemzeti Gasztronómiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >