A korábbiaktól eltérő programmal jelentkezik idén a Tokaji Borok Fesztiválja

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 19. 12:33

Pünkösd helyett június első hétvégéjén (2012. június 1-3-a között) várja Tokaj-Hegyalja második legnagyobb boros rendezvénye, a Tokaji Borok Fesztiválja a Tokajba érkezőket – tájékoztattak a szervezők. További változás, hogy a korábbiaktól markánsan eltérő programkínálattal rukkol elő a város, amelyhez új fesztiváligazgatót is talált a Tokajban már nagy múlttal rendelkező Dévald István személyében – áll a közleményben.

Tíz éve kapta meg a Tokaji Borvidék a világörökségi védettséget, a 2012-es rendezvények az évforduló jegyében zajlanak az egész borvidéken. A borfesztiválon is számos olyan program várja majd a vendégeket, amely a kulturális, természeti és borászati örökséget mutatja be, de természetesen nem maradnak el emellett a borbemutatók, gasztronómiai programok és több helyszínen a színpadi programok sem – ígérik a szervezők. A szervezésben részt vesz a helyi TDM szervezet és a Tokaji Borászok Asztaltársasága is.

A korábbi időpontban, a pünkösdi hosszú hétvégén a pünkösdi nyitott pincék és a IV. Tokaji Bor /Tor/Túra programjai szórakoztatják majd a Tokajba érkezőket. (agromonitor.hu)

Kapcsolódó cikkeink