A jövő megoldásai Düsseldorfban

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 03. 08:00

Aki a modern kereskedelemben versenyképes akar maradni, az szinte minden területen kénytelen modern informatikai technológiát alkalmazni. Ennek szellemében rendezik az EuroCIS szakvásárt Düsseldorfban, 2010. március 2–4. között.Több mint 200 kiállítót várnak az évenként tartott rendezvényre, amelynek profiljába tartozik a biztonságtechnika is.
– Már a jövő kereskedelmét jeleníti meg az EuroCIS. Legfontosabb témái közé tartoznak a hatékony pénztári megoldások, fizetési és áruforgalmi rendszerek, az ellátási lánc menedzselése, mérési rendszerek, RFID, árubiztonság és leltár optimalizálása – tájékoztat Máté Szilvia, a düsseldorfi vásár magyarországi képviselője.
Hangsúlyozza, hogy Európában ez az egyetlen szakvásár, ahol együtt látható az IT-szektor teljes, kereskedelemspecifikus know how-ja.
A legutóbbi EuroCIS sikerén felbuzdulva a szervezők nagy területet, 400 négyzetmétert adnak a „[email protected]“ bemutatónak. Az érdeklődők megismerkedhetnek a digitális instore kommunikáció legújabb megoldásaival.

Kapcsolódó cikkeink